Jaké kabátky a bundy jsou na jaře 2015 in a kde je pořídit?

Jaké kabátky a bundy jsou na jaře 2015 in a kde je pořídit?

Přinášíme kompletní přehled všech bundových a kabátkových trendů pro jaro 2015 včetně tipů, kde sehnat ty nejlepší kousky! 

Mezi nejrůznějšími kabáty teď vedou jednoznačně ty tenké, zhruba do poloviny stehen. Nezajímavější kousky jsme sehnali na stojanech H&M a v Nextu. Nebojte se jít do barev, protože tyto kabátky jsou nejvíce in právě v pastelových barvičkách nebo zářivé purpurové či kanárkově žluté. Připravte se, že ceny těchto stylových kabátků se pohybují od tisíce korun nahoru. Vypadají skvěle s klasickými skinny nabo boyfriend džíny, stejně tak jako s pouzrovou sukní. Hodí se k teniskám i lodičkám- je to jen na Vás!

Vysokou laťku pochopitelně stále drží kůže a koženka. Toto jaro nezáleží na tom, zda je kůže černá či hnědá. Naopak - značky nám představují kožené vypasované bundičky především ve světlých barvách, ze kterých určitě nejlépe vypadá světle šedá. Nestárne ale ani výrazná hnědá nebo pastelové tóny. Koženkové bundičky jsou s ohledem na kombinování super univerzální - oblékněte je ke sportovnímu topu, pouzdrovým business šatům nebo kalhotům. 

Velký boom již druhou jarní sezónu zažívají bundy do pasu. Je to stále se vracející trend a chvilku Vám možná bude trvat, než si zvyknete, že vám takový svršek rozhodně zadek nezakryje. Letí materiály jako je semiš nebo klasická bavlna. Bundičky do pasu se nosí rozepnuté, takže na jejich nákup se můžete vrhnout hned, ale s nošením ještě chviličku počkejte. Stylové kousky jsme viděli v Bershce, Mangu i Zaře!

Co by Vám ale nemělo chybět je prošívaná bunda. Je neuvěřitelně trendy a navíc i praktická do deštivých nebo větrných dní. Nejčastěji ji koupíte v khaki, béžové nebo tmavě modré - tedy v nejlepších odstínech roku 2014 i 2015. Tyto bundy jsou o něco sportovnější, spíše než k sukním se hodí k džínům či kalhotám. Ale to je přeci přesně to, po čem chcete v uplakaném dni sáhnout, nebo ne? Seženete je v Lindexu, H&M i ve spoustě dalších obchodů, stačí si jen najít tu svou! A s cenou se vejdete i do tisícovky!

Zdroje: hm.com; lindex.com
c-and-a.com; next.co.uk;
bershka.com; zara.com;
answear.cz; mango.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram