Jaké plavky budou letošní léto 2018 hitem sezóny?

Jaké plavky budou letošní léto 2018 hitem sezóny?

Tak jaké plavky to u vás letos vyhrají? A jestli chcete odpovědět všechny, nebudeme vám bránit!

My jsme si ty nejtrendovější plavky už vybrali. Přidáte se k nám na pláži se stylovými dvoudílnými bikinami, nebo si na sebe obléknete nové monokiny, které se staly oblíbeným světovým hitem u módních blogerů? Nebo to letos budou tankiny? Vyrazíte jimi dech nejen nám. V našem článku vás provedeme novou kolekcí nejtrendovějších a nejoblíbenějších plavek roku 2018. Připravte se na rychlý a pohodlný nákup, který z vás vykouzlí trendsetterku za pár minut.

Milujeme ten pocit relaxu na pláži a odpočinku u moře. V bikinách, monokinách či tankinách jsme s našimi přirozenými křivkami krásné a stylové. A naše lenošení pod slunečními paprsky se zdá být nekonečné. Jak si vybrat správné dámské plavky? Níže najdete selekci těch nejtrendovějších kousků na léto 2018.

Jak přidat objem do oblasti hrudníku nebo boků? Vyberte si trendové bikiny s volánky nebo zajímavou dekorací na hrudníku, která vám vytvoří ženské křivky za pár minut, a stanete se bohyní pláže. Vyberte si bláznivé zářivé barvy plné energie a radosti z léta nebo zvolte klasické elegantní tmavé barvy. V dvoudílných bikinách budete vypadat kouzelně. Jaké módní doplňky si k nim vyberete?

Jednodílné plavky - monokiny jsou znovu zde. Pozorujeme jejich velký návrat. Jsou prostě světovým trendem tohoto léta, který jednoduše musíte mít ve vašem šatníku. Jsou geniální pro formování vaší postavy. A co s bledou pletí? Ta je perfektní k vytvoření kontrastu s tmavě fialovou nebo jednoduše s elegantně černou nebo tmavomodrou barvou. Nemůžeme se už dočkat léta, kdy se v nich budeme opalovat do bronzova. Můžete se také zúčastnit odpolední plážové párty v unikátním designu, který monokiny nabízejí. Oblečení si zpestřete zajímavým doplňkem a vyberte si na sebe něco nového, stylového, s barevnými vzory a detaily, které budou odpovídat letním trendům. K vašim jednodílným plavkám si oblečte světlé letní šaty a párty může trvat až do rána. 

Pokud máte problémové partie, sáhněte po tmavých dvoubarevných plavkách, nejlépe tankinách, které dokonale zakryjí to, co potřebujete. Naopak, jste-li kráska s tmavou pletí, nebojte se jít po světlých zářivých barvách. Plavky vás rozjasní a udělají z vás exotickou princeznu. Tankiny už několik let okupují pláže. Jsou to vlastně dvoudílné plavky, které vypadají jako jednodílné. Horní část tankin se podobá tričku, které se dá nosit i na procházce městem. Tankiny jsou v mnoha ohledech vděčné, protože mohou skrýt některé menší nedokonalosti a zvýrazní křivky a nohy. 

Pokud jste z těch, které příroda obdařila ženskými křivkami, není čas na zoufalství, protože plavky pro plnější postavy z naší nabídky máme až do velikosti 3XL. Jsou to plavky, které ukryjí nedostatky a zdůrazní vaše silné stránky. Je důležité jen si vybrat barvy, vzory a módní detaily, a pokud jde o plavky, určitě je z čeho vybírat!

A nezapomeňte, že budete vypadat svůdně i bez ohledu na výběr plavek, protože Manzara je přítelkyně, je odvážná a sleduje ty nejlepší trendy, abyste zazářila v každé chvíli.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram