Jako cestování časem - Irina Shayk v kampani Bebe

Jako cestování časem - Irina Shayk v kampani Bebe

Irina Shayk se v podzimní kampani Bebe ukázala jako pořádná hvězda. Na nádraží, odkud cestují jen stylově oblečení lidé, vám přijde, že se můžete pohybovat v čase. 

Americká značka Bebe je pravděpodobně pro české publikum docela neznámá. Ale buďte si jisti, že na poli módy rozhodně není žádným nováčkem. Od okamžiku, kdy v San Franciscu založil businessman Manny Mashouf první butik pod názvem Bebe, totiž uběhlo už přes 35 let.  A po celé ty roky vytváří značka módu, ve které razí heslo, že ne věk, ale přístup je rozhodující. Módu pro moderní ženy po celém světě s podobným přístupem - rozhodným a především s touhou po originální sofistikované módě, která je vždy o krok napřed. 

Jejich podzimní kampaň obletěla celý svět. Na třech snímcích, které Bebe představilo, se rázem ocitáme na historickém nádraží. Kulaté hodiny ukazují něco po třetí odpoledne a nástupiště se začíná plnit lidmi z přistavených vlaků. Je to vysněné nádraží pro všechny milovníky módy, protože tu nepotkáte jiného člověka než oblečeného do stylového outfitu. Ženy mají krásné květované šaty a po nádraží se prochází na vysokých podpatcích. Muží mají ten správný šmrnc v podobě obleků a uniform. Jako by se tady zastavil čas... Na peróně se ještě lesknou pomalu vysychající kaluže od dopolední přeháňky a v dálce vysvítá slunce. Vše se dává do pohybu. Jen čekáte, kdy na vlaku, kolem něhož procházíte, nespatříte ceduli s místem konečné stanice ale s letopočtem.

My bychom prosili tak 1920... Nevíte někdo, které je to nástupiště? 

ZdroJ: fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram