Jako nevěsta i v krátkých šatech - podzimní kolekce svatebních šatů Carolina Herrera

Jako nevěsta i v krátkých šatech - podzimní kolekce svatebních šatů Carolina Herrera

Svatební kolekce návrhářky Carolina Herrera pro letošní podzim nás přesvědčí, že není třeba mít šaty až k zemi a dlouhou vlečku. Krásné svatební šaty totiž mohou být pouze ke kolenům.  

Přestože značka Carolina Herrera většinou nabízí dlouhé šaty, pro letošní podzim se návrhářka rozhodla vsadit na délku ke kolenům. Pokud dáváte přednost dlouhé klasice, je to jistě pochopitelné, přesto si kolekce zaslouží pozornost. Kromě krátkých šatů obsahuje podzimní kolekce také dva modely ke kotníkům.

 

Horní díl šatů je v korzetovém provedení nebo s ramínky - buď s jednoduchými ve stejném vzoru jako jsou šaty nebo krajkové či z transparentní bílé. Střihy modelů jsou jednoduché s projmutým pasem, sukně se rozšiřuje do písmene A. 

 

Návrhářka v kolekci zachovává čistou eleganci a jednoduchost. Šaty jsou zdobeny jemnými vzory, krajkou nebo třeba aplikacemi ve tvaru mašliček. Jediné barvy, které doplňují svatební bílou jsou krémová, která se objevuje na krajkách a světle modrá. Zajímavým prvekm byly třásně, které návrhářka použila na dolní lem šatů.

 

Zdroj: carolinaherrera.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram