Jakou bundu si vybrat pro tuto sezonu?

Jakou bundu si vybrat pro tuto sezonu?

Jaké bundy či kabáty zvolit pro nadcházející zimní sezonu? 

Mrazivé počasí je tu, a my začínáme uvažovat nad koupí hřejivé zimní bundy dámské nebo kabátu. Pokud nepatříte zrovna mezi ty, které si mohou dovolit nakupovat pravidelně, takřka kdy se jim zachce, je důležité zvolit takovou bundu či kabát, abyste s ním byla spokojená po celou sezonu. Inspiraci můžeme najít jak u celebrit, módních stylistů nebo také u našich módních stylistů! 

 

 

Parka Bundy

Parka bundy se staly jedním z nejprodávanějších módních kousků. A není se čemu divit, jsou ideální do sychravého podzimního počasí, především díky prodlouženému střihu a kapuci, která k parce neodmyslitelně patří. Při výběru je důležité dbát na výšku své postavy. Pro drobnější jedince, je tedy důležité nevybírat si bundu příliš dlouhou, mohla byste pak vypadat jako hříbek v lese, či v opačném případě, působit dojmem, jako byste čekala velkou vodu. Na parce je důležitá v oblasti pasu šňůrka, která podstatně ovlivňuje celistvý vzhled bundy. Tedy můžete si díky ní vytvarovat pas tak, jak jen budete potřebovat a vyhnete se vzhledu neforemného pytle. V prodeji je velký výběr parka bund. Nejrůznějších střihů, barev a velikostí.

Camel kabáty a ostatní kabáty

Velký zájem je také o kabáty v pískové barvě, kterým se říká také camel kabáty. Pořízením takovéhoto kabátu jistě neprohloupíte, jedná se o nadčasovou záležitost. Ovšem není nutnost se svazovat pouze pískovou barvou kabátu, neuděláte chybu ani jakoukoliv jinou barvou. Fantazii se meze nekladou. Nejvíce oblíbená se stala šedá, modrá, červená, zelená i extravagantní růžová. Pozor na černou barvu, která je v případě kabátů pokládána za již příliš ohranou gramofonovou desku.

Sportovní bundy

Formální styl může být ne vždy a pro všechny tou správnou volbou. Pokud rády nosíte tenisky, asi se k nim příliš nebude hodit formální kabát. Sportovní bunda je tedy tou správnou volbou. Je pohodlná a hřejivá a určitě v ní budete mít své kouzlo. Velkým spojovacím prvkem všech výše zmiňovaných bund a kabátů je kožešinový doplněk, ten se objevuje na bundách a kabátech všech druhů. Kožešina se stala tedy velkým trendy detailem. Díky ní působí bundy či kabáty luxusním dojmem .Kožešina může zdobit kapuci, límec, rukávy ale také se může vyskytnout jako vnitřní hřejivá podšívka bundy nebo kabátu. Může být součástí jak elegantního kabátu, tak i v kombinaci s ležérní parka bundou. Kožešina na límci či na kapuci vám také dobře poslouží jako šála. Funkční je také kožešinová podšívka bundy, která může zcela nahradit hřejivý svetr. Další výhodou kožešiny umístěné na kapuci je také možnost využít ji jako čepici. Není nic jednoduššího si kapuci nasadit na hlavu a díky ní odolávat silnému studenému větru.

Mikina s kapucí nebo svetr s kapucí

V chladných dnech jsou mikiny vždy dobrou volbou! Teplé, pohodlné a módní. Pokud patříte mezi ty stále zimomřivé, můžete ji také nosit pod bundou. Nebo ji můžete nosit jen pro odpočinková odpoledne. Zimní bundy - mohou mít barevné kombinace, různé vzory, výšivky a textury! Jsou vhodné pro každý styl a perfektní finish tohoto podzimu a zimy!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram