Jaký střih šatů sluší ženám s větším bříškem?

Jaký střih šatů sluší ženám s větším bříškem?

Trápí vás, že nemáte ploché břicho, a možná ještě více to, že pak vám obchody nedávají žádnou šanci se elegantně obléknout? Poradíme, po jakém střihu se máte porozhlédnout!

V posledních letech se stalo velkou módou zařazovat do řetězcových kolekcí také modely plus size, které ženám s velikostí nad 42 připomínají, že jejich velikost není běžnou, není normální. Tvůrci těchto kolekcí si však neuvědomují, že modely, které navrhují na velikost 36, nestačí zvětšit na velikost 46. Proč? Protože ženy s většími velikostmi nebudou vypadat dobře v šatech s páskem v pase, nebudou jim slušet tílka na špagetových ramínkách a nebudou se cítit dobře v sukních sotva do poloviny stehen. To by se dalo považovat za tři hlavní nešvary, kterých se prodejci plus size šatů dopouštějí. 

Řešením je trapézový střih. Střih, který spočívá ve volně se rozšiřující linii od ramen až po spodní lem. Střih, který nikdy ze zásady nezvýrazňuje pas a pro potřeby žádoucího zeštíhlení postavy bývá doplněn o cípy. Šaty s cípy i v případě, že končí u kolen, rozbijí pomyslnou hraniční linii mezi sukní a nohami, které třeba ne vždy jsou dle představ jejich majitelky. Volný splývavý trapézový střih schová větší bříško, stehna, zadek i boky, a pokud si vyberete šaty s volnějšími rukávy, nebudete muset zakrývat případné silnější paže. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram