Jaký vánoční dárek je pro ženu tím pravým? Perly!

Jaký vánoční dárek je pro ženu tím pravým? Perly!

Pánové, už víte, čím letos pod stromečkem oslníte svou ženu, partnerku, dceru, maminku či babičku? Máme pro vás tip na dárek, se kterým se nikdy nespletete!

V Orientu jsou perly symbolem dlouhověkosti a nejen tam se o nich říká, že v podobě dárku přinášejí lásku, štěstí a i tu dlouhověkost. Kromě toho jsou darované perly symbolem úcty a důvěry. Perlou nejčastěji označujeme to, co považujeme za nejkrásnější a proto jsou právě perly ideálními vánočními dárky pro ženu, která ve vašem životě hraje významnou roly. Ideální dárek pro přítelkyni, kterým beze slov vyjádříte své nejhlubší city.

Neexistuje snad žádná žena, které by perly neslušely. Perlové šperky dokážou podtrhnout půvab a přirozenou krásu ženy v každém věku.

Pro slečnu
U mladých dívek perly krásně podtrhují jemné rysy. Skvělou volbou jsou jednoduché perlové náušnice, které jsou velice trendy. A nosí-li slečna prsteny, jistě nešlápnete vedle, koupíte-li ji k Vánocům právě prsten s perlou.
V jednoduchém provedení se dají perlové šperky velmi dobře kombinovat především se stříbrnými šperky, které jsou dnes u dívek tolik oblíbené.

Módním hitem se v poslední době stávají především barevné perly. Pravé perly v různých odstínech, černé, hnědé a fialové jsou perfektním doplňkem, s kterým u mladých žen stoprocentně uspějete a navíc budou nadšené, jak skvělý máte vkus.

Barevné perlové šperky jsou skutečně originální a stejně tak je i designově zajímavé provedení perlových šperků, které jsou vhodným dárkem nejen pro dívku, ale také pro přítelkyni či manželku milující sofistikovanost a eleganci.


Pro manželku
Perlovým šperkem se zavděčíte i manželce, jednoduchý perlový náhrdelník je věrným společníkem a hodí se pro denní i večerní nošení. Každá žena by měla mít svou šňůru perel. Mezi nejoblíbenějšími šperky z pravých perel patří klasický perlový náhrdelník. A pokud se pro něj rozhodnete, máte vystaráno i na další a další Vánoce, neboť můžete k náhrdelníku dokoupit náušnice, prsten i náramek a postupně tak manželce darovat nádhernou perlovou soupravu.

Pro maminku/babičku
O perlách se říká, že ze zralejší tváře smažou únavu, proto se hodí také jako dárek pro maminku či babičku. Čím starší žena je, tím spíže dokáže ocenit přirozenou krásu perel, jejich originalitu ukrytou v jedinečných tvarech a barevných odstínech, ať už se jedná o jednoduché náušnice s perlou nebo perlový náramek. Nemá-li ještě vaše maminka či babička perly, rychle to napravte a třeba i založíte novou rodinnou tradici. Je totiž zvykem, že šperky z pravých perel se předávají z generace na generaci a v závislosti na historii šperku jejich cena rosta.

Šperky z pravých perel jsou velice hodnotné a nadčasové. Jako nejdražší dárky je přijímaly nejen královské rodiny, dcery bohatýrů a významné osobnosti ale i nevěsty.

Proto neváhejte a koukněte na e-shop se šperky, kde jistě najdete inspiraci. A věřte, že letos na Vánoce svou ženu takovým dárkem určitě ohromíte!

Zdroj: buka.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram