Japonský design a textilní vzor Paisley přináší nová kolekce tenisek značky Vans

Japonský design a textilní vzor Paisley přináší nová kolekce tenisek značky Vans

Textilem inspirovaná kolekce ve spojení Vault by Vans a Bedwin & The Heartbreakers čerpají z historických textilu a látek z USA

foto: se svolením Vans

Mísení japonského designu a západního stylu - to je Tokijská značka Bedwin & The Heartbreakers, která po uvedení na trh v roce 2004 vzbudila rozruch a stala se jednou z prvních značek v Japonsku, která kombinovala streetwear a pánské oblečení na míru. Od té doby se značka proslavila tím, že v roce 2017 otevřela svůj vlajkový obchod v Tokiu, který také slouží jako komunitní centrum.

Zakladatel Bedwin & The Heartbreakers Masafumi “Bebeton” Watanabe, byl pod záštitou DLX Tokyo, kde se inspiroval tradičním americkým menswearem a USA dvacátých a třicátých let. Věrností svému cíli globálního cestování Bedwin & The Heartbreakers plynule mísí různé kultury a styly, čímž si získaly silnou globální přízeň.

foto: se svolením Vans

Prostřednictvím četné spolupráce umělců, hudebníků a designérů se značka nadále snaží redefinovat základní princip toho, co je„streetwearem a posouvá hranice tvořivosti a sebevyjádření. 

Pro tuto spolupráci s Vault by Vans, Bedwin & The Heartbreakers čerpají z historických textilií a používají v USA vyrobené látky tak aby zvýšily úroveň detailů a zajistily, že žádné dva páry nevypadají stejně. 

Originální styl Vans, Authentic LX, dostane Bedwin & The Heartbreakers dotek ve třech různých barevných provedeních. Jemné variace vzorů vytvářejí jedinečnou botu a červený proužek s červeným patním logem Off The Wall odkazuje na mnoholetou historii značky.

foto: se svolením Vans

Old Skool LX bude první bota nesoucí Vansův ikonický Sidestripe s vyvýšenou podrážkou v sytě modrém textilu, semiši a s posraním pruhem z bandany.

Mimo obuv, Vault by Vans x Bedwin and the Heartbreakers představuje oděvy a doplňky pro kompletní kolekci od hlavy k patě. Vršek se skládá z bílého loga s krátkým rukávem, celého ve stylu bandana nebo trika s krátkým rukávem a také šedého pulovrového trička s nápisem Off the Wall na přední straně. A konečně, kolekce obsahuje klasický bucket-hat ve dvou barevných provedeních – modré a pestrobarevné.

Vault by Vans x Bedwin & The Heartbreakers kolaborace bude k dispozici od 24. Července 2021 v maloobchodech Vault By Vans.

foto: se svolením Vans

foto se svolením Vans

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram