Jarní inspirace z milánského fashion weeku: nová kolekce WOOD WOOD

Jarní inspirace z milánského fashion weeku: nová kolekce WOOD WOOD

Značka WOOD WOOD kombinuje high fashion, sportovní módu a streetwear a pokaždé hledá perfektní rovnováhu mezi stylem a funkcí.

Dánská značka WOOD WOOD vznikla v roce 2002, má streetové kořeny a na svou historii rozhodně nezapomíná. Na kontě má kolem 50 kolaborací s renomovanými brandy jako Nike, Adidas, Eastpak nebo LEGO. Nová WOOD WOOD kolekce na jaro a léto 2018 má podtitul Mondano. Je nabitá inspirací od hlavy až k patě. WOOD WOOD ji poprvé představil v únoru na milánském Fashion Weeku a odtud putovala přímo do Queensu, který je jedním ze dvou výhradních prodejců téhle značky na českém a slovenském trhu.

Kromě basic triček a kousků s potiskem v nové kolekci najdete stylové šortky, pánské a dámské mikiny a svetry z té nejlepší italské vlny. Baví vás móda a rádi si hrajete? Tak to se určitě nebojíte zkombinovat stejně barevný spodek a vršek. Několik takových matchy – matchy stylů má v nabídce i WOOD WOOD. A nechybí ani šusťákovky v duchu devadesátkové estetiky, která se pomalu ale jistě vrací do šatníků všech fashion nadšenců.

Barevně převládá bílá, černá a šedá, pak odstíny modré, champagne, růžová a hlavně zářivě červená. Ta se ve větším nebo menším objevuje v celé kolekci – kromě celočervených kousků rezonuje třeba na minimalistických patchích, které jsou charakteristické i pro značky Polo Ralph Lauren nebo Comme des Garçons. WOOD WOOD se jim s přehledem vyrovná jak designem, tak kvalitou.

Queens.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram