Jarní kolekce H&M 2015 Street Style a Groovy Grace

Jarní kolekce H&M 2015 Street Style a Groovy Grace

Na stojanech H&M právě najdete tři aktuální kolekce, které si řetězec pro letošní jaro připravil. Jsou vymyšlené tak, aby se každé ženě nějaká líbila!

O kolekci The New Neutrals jsme vás již informovali. V tomto článku přinášíme nahlédnutí do zbylých dvou kolekcí, které jsou nabité nejnovějšími trendy a módou do oteplujících se jarních dnů.

První kolekce nese název Street Style a seskupuje v sobě populární trendy městské módy mladé generace. Je plná bláznivých potisků jako je vyzobrazení The Simpsons, aztéckých vzorů a hravých barev. Kolekce obsahuje také vícero doplňků jako třeba obal na Iphone ve tvaru pandy nebo kosmetickou taštičku.

Oblečení je přizpůsobeno žhavému stylu, který vládne ulicím měst. Jsou tu tedy hight waisted šortky, oversized mikiny a topy a jednoduše střižené šaty. Jednotlivé oblečení tak společně dokáže tvořit zábavné a také bláznivé kombinace. Stejně tak dobře ale dokáže zachovat eleganci. 

Groovy Grace se svými kousky zaměřuje spíše na ženy ve středním věku a na klasickou buisness módu. Tu ale skvěle oživuje třeba zajímavými boty na klínku nebo barevnými vzory, které svým stylem připomínají značku Missoni. Módní řetězec H&M vnáší i do českých měst nádech retra, a to právě díky této kolekci.

Objevují se áčkové střihy sukní až ke kolenům, zvonové rukávy i nohavice a dlouhá saka. Společně s převažující bílou a hnědou barvu jsou tak tyto prvky úctyhodným vzkříšením módy konce minulého století.  

Zdroj: hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram