Jarní kolekci značky BSTEPAN ovládly vzory

Jarní kolekci značky BSTEPAN ovládly vzory

Nejnovější kolekce značky BSTEPAN je na světě; přinesla s sebou pestré barvy a mixování vzorů.

O značce BSTEPAN jsme vám naposledy psali před měsícem, tehdy byla k vidění na pop-up fashion butiku Life is Fashion a zvěstovala novinky na nadcházející sezónu. Kolekce na jaro a léto 2018 je tedy už oficiálně na světě a představuje nám svěží vzhled pro moderní ženu. Jedná se o opravdu variabilní kolekci, která velmi hravě pokryje letošní teplé měsíce. Nabízí nám mnoho různých možností a způsobů, jak jednotlivé kousky nosit - což znamená, že k sobě vše krásně ladí a lze mezi sebou kousky lehce kombinovat.

Co je tedy klíčovými momenty kolekce? Především výrazné barvy v čele se žlutou a oranžovou a mixování vzorů, mezi kterými vidíme gingham kostku, káry a květinové vzory; jak drobné a decentní, tak ty velké a výrazné. Kolekce je pestrá také výběrem materiálů, v hlavním zastoupení převažuje viskóza a bavlna ve formě úpletu, popelínu, gabardénu, atlasu či bavlněného homspenu. Modely jsou velmi hravě doplněny stuhami se vzory květů a puntíků, které jsou použité jako součást náušnic.

Celá kolekce je střihově velmi čistá a univerzální, díky tomu snadno zapadne to šatníku běžných žen. Návrhářka Blanka Štěpánová si krásně pohrála s rozparky a prodlouženými asymetrickými lemy. Velkou variabilitu vidíme i mezi jednotlivými kousky; své zastoupení zde mají nadměrné košile, pouzdrové sukně, šaty i kalhotové kostýmky. 

bstepan.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram