Jarní lakování si žádá růžovou, pastely a nude

Jarní lakování si žádá růžovou, pastely a nude

Ano zase. Nic převratného se totiž v trendech lakování nehtů nezměnilo. Kromě obrovské vlny gelových laků (s lampou i bez lampy) zůstávají na prvních příčkách i nadále výrazná růžová, pastely a tělové odstíny. 

Jemné pastely

Byly tu loni a dost pravděpodobně i předloni. Staly se jarní stálicí, kterou rok co rok lakuje mnoho a mnoho žen. Pastelové odstíny jsou jemné, nenucené a tudíž vhodné i do většiny zaměstnání. Lehký závoj levandule, šeříku nebo meruňky v bílém základě je ideální volbou na prosluněné dny, kdy vás na chvíli omrzí rudá. Ruce s těmito barvami vypadají mladistvěji a samozřejmě pečlivě upraveně. Krásné pastelové tóny seženete v nové kolekci Super Gel od drogistické značky Rimmel, ale mile vás překvapí jistě i Sally Hansen. 

 

  
Lak O.P.I. My Dogsled is a Hybrid 290 Kč ; Lak Rimmel Super Gel Perfect Posy 169 Kč ; Lak Sally Hansen Purple Heart 129 Kč

Nahé tóny

Nude odstíny za poslední dekádu zaznamenaly už několil vln. Byly trendy, upadly, byly trendy, zůstaly. Alespoň pro letní sezónu roku 2016 jsou opět mezi nejvyhledávanějšími tóny pro úpravu nehtů. Obecně existuje pravidlo, že byste si měla vybrat odstín nejvíce podobný vaší kůži na rukou. My ale tvrdíme, že pokud nude milujete, kupte si takový odstín, jaký se vám líbí (a takových odstínů, kolik chcete). Nejčastěji potkáte v regálech laky s růžovým podtónem, ovšem výjimkou dnes nejsou ani čistě tělové tóny do žluta či hněda. 

 

  
Lak O.P.I. Italian Love Affair 290 Kč ; Lak Artdeco Couture silk 259 Kč ; Lak O.P.I. Dulce de Leche 290 Kč

Výrazná růžová

Až vás omrzí lehoučké nádechy barev a trend nahých nehtů, nechte se zlákat laškujícími purpurovými, vínovými, bright pink odstíny i všemi ostatními typy růžové, které jen zahlédnete. Zářivá růžová vypadá dobře na světlé i tmavší pokožce a je celoroční (takže ji po létě nebudete muset zastrčit na dno své lakové sbírky, protože vás omrzí). Pokud si budete lakovat podobně výrazný odstín, ujistěte se, že bude plně lesklý. Právě se 100% leskem totiž růžová předvádí svou největší show. 

 

  
Lak O.P.I. Miami Beet 290 Kč ; Lak Artdeco Pink Water Lily 259 Kč ; Lak Bourjois Fuschia Bella 105 Kč

krasa.cz ; pinterest.com ; parfums.cz 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram