Jarní móda Zuzany Kubíčkové 2019 vás vytáhne do společnosti

Jarní móda Zuzany Kubíčkové 2019 vás vytáhne do společnosti

Naprosto exkluzivními modely večerní módy zaplnila česká návrhářka Zuzana Kubíčková majestátní budovu Rudolfina. 

Vliv místa

Při tvorbě jarní kolekce 2019 se návrhářka Zuzana Kubíčková nechala ovlivnit místem, kde plánovala její prezentaci - nádhernou historickou budovou pražského Rudolfina. Ta autorce připomíná rozkvět průmyslové revoluce a období optimismu, které se také snažila odrazit ve své módní produkci. Divákům odprezentovala přesně 33 skvostných modelů dámské módy, hodné spíše na večerní události. 

Pokračování Secret Garden

Návrhářka navazuje na svou loňskou kolekci Secret Garden ve výrazně umírněnějším duchu. Ztlumila používanou paletu barev a namísto křiklavých odstínů skrz celé spektrum, si vystačila s nude, smetanovou a béžovou, které doplnila o kontrastní černou a pár modelů v jemných pastelech. Na druhou stranu autorka nešetřila na zdobnosti, třpytu a lesku, který prostoupil všemi více jak třemi desítkami modelů. Svou zásluhu na tom má také spolupráce se světově uznávanou sklářskou společností Preciosa. 

Opravdová show

Zuzana Kubíčková zvyká módní fanoušky, že jakmile se chystáte na její přehlídku, můžete si být jisti, že zažijete show v pravém slova smyslu a na světové úrovni. Tentokrát ji doplnil baletní soubor Národního divadla v Praze a jeho dva sólisté. Zajímavý pohled se naskytl rovněž na několik modelů hojně posázených Preciosa kameny, a to zejména na ten poslední. Šaty až ke kotníkům byly vytvořeny výhradně z křišťálové sítě, kterou doplňovaly pouze ozdoby na spodním lemu rukávů. 

archiv Mercedes-Benz Prague Fashion Week

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram