Jaro volá po šatech! Pojďte se inspirovat!

Jaro volá po šatech! Pojďte se inspirovat!

Také už se nemůžete dočkat až oprášíte jarní šatník? Jsme na tom podobně, proto jsme pro vás připravili jarní inspiraci v podobě šatů, které by vám v šatníku neměly chybět. Nebo alespoň jedny z nich.

Zapomeňte na chvíli na klasické květinové potisky i na pohodlné mikinové šaty a zamyslete se více nad účelem šatů, jako takových. Ještě důležitější je ale vědět, jak se v daných šatech budete cítit, protože pak si můžete dovolit kombinovat volnočasové šaty do práce, a naopak oficiálnější střihy nosit kamkoliv se vám zamane. Netradiční střih i celkové pojetí šatů jdou ruku v ruce s pohodlím a následným pocitem, jak se v nich dokážete pohybovat. Uznejte, že to je alfou a omegou celého nošení šatů - to, jaký z nich máme pocit.

A víte, že jsou to právě šaty, které ještě pořád dělají ženu ženou? Šaty, které za sebou nechávají boj o svobodu dámských kalhot i to, zda budeme sedět na koni obkročmo, či nikoliv? Poukazujeme sice na historii dávno (možná již) zapomenutou, ale vlastně je nesmírně důležité uchopit podstatu dámského šatníku a šatů samotných.

Na co se tedy na jaře zaměřit? Klasickým jednoduchým střihem rozhodně nic nezkazíme, ale takové krepové detaily jsou pro tuhle sezónu víc než populární. Vsadit můžete i na jemné košilové šaty, vrstvené kousky s transparentními detaily nebo na originální barevné ornamenty. Které budou ty vaše?

foto: zalando.cz, archiv značek

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram