Jasmina Alagič pokřtila novou vegan rtěnku značky ANY COSMETICS

Jasmina Alagič pokřtila novou vegan rtěnku značky ANY COSMETICS

Anežka, známá jako Not So Funny Any je jedinou známou Češkou, která vytvořila vlastní a zcela nezávislou kosmetickou řadu. Podporu Anežka získala i u Global Social Awards.

V pondělí 11. listopadu se uskutečnil Launch Event, na kterém křtila a zároveň představila svou kosmetickou novinku influencerka Not So Funny Any v rámci vlastní kosmetické značky Any Cosmetics. Večerem provázela módní návrhářka ze Slovenska, Vanda Janda a beauty novinku pokřtila krásná modelka, moderátorka a maminka Jasmina Alagič.

 

Mám radost, že pozvání ke křtu mého již čtvrtého produktu přijala právě Jasmina Alagič, která je podle mě svým stylem velkou inspirací pro mnoho žen a dívek jak na Slovensku, tak v Česku. Navíc se mi moc líbí toto česko-slovenské propojení. I já a moje rodina máme částečně kořeny na Slovensku,“ prozradila Anežka.

Novinkou, kterou Anežka představila jsou tekuté matné rtěnky Any Liquid Mattes, které jsou 100 % vegan, netestované na zvířatech, jsou sametové a příjemné na rtech. Vybírat můžete z odstínů Dolores (tlumená starorůžová), Gemini (neutrální nude) a Bossy (klasická červená). Vyzkoušejte beauty novinku nebo jí někomu věnujte, nakonec Vánoce jsou za rohem...

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram