Jason Wu S/S 2015

Jason Wu S/S 2015

Jasonovi Wu se zalíbil sportovní styl. Jeho střihy jsou čím dál tím jednodušší a u barev sází především na jejich sytost. Co jeho značka odprezentovala v New Yorku tentokrát?

Jason Wu nedávno prodal většinový podíl ve své značce. Plánuje se zaměřit na rozšíření nabídky módních doplňků a ze své značky vytvořit kormidelní loď. Expanduje a rozšiřuje značku, jež založil před pár lety a která je velmi úspěšná především ve Spojených státech. Týdnů módy se Wu účastní v New Yorku - jak vypadala jeho nejnovější přehlídka?

Jason Wu se zaměřil na jemný béžový vzor, mdlou zelenou, námočnickou modrou a jednoduchost kombinace černé a bílé. Kolekce měla být zaměřena na krásu a na americký sportovní styl. Inspirativní múzou se pro Jasona tentokrát stala herečka Charlotte Rampling.

V oblasti střihů se Wu nepouští do ničeho komplikovaného. Místy jeho současná tvorba připomíná Calvina Kleina. V kolekci se často opakuje hluboký výstřih do tvaru písmene V a rozparek vykrojený až ke stehnu. Špagetová ramínka zůstávají stále v kurzu, u denního oblečení Wu zůstává u límců a siluetu svých modelů zdůrazňuje především v oblasti pasu.

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram