Je nová rtěnka The Only 1 od Rimmel opravdu revoluční?

Je nová rtěnka The Only 1 od Rimmel opravdu revoluční?

Upřímně nás to trošku mrzí, ale říci to musíme. Revoluce se nekoná. I přesto, že nové The Only 1 rtěnky jsou perfektní! Tak jakto?

Udělali z toho velký převrat. Pod hastagem #ALisptickRevolution spustil Rimmel London neuvěřitelnou kampaň v čele s Georgiou May Jagger. S hesly Už žádné další kompromisy aRtěnková revoluce poslal do světa fotografie a promo video ohlašující snad nejlepší rtěnku v historii. A pravdou je, že v tomto ohledu je opravdu unikátní a snad jediná mezi všemi rtěnkami světa. Její éntrée nabylo nezvyklých rozměrů. 

Jenže co je moc...

Nová formula rtěnky pod obchodně skvěle zvoleným názvem The Only 1 slibuje benefity dlouhotrvající rtěnky společně s hydratačními schopnostmi. A k tomu všemu ještě sytý odstín, velkou škálu barev a pocit, že vám změní život. Podpořená futuristickým obalem, méně obvyklým tvarem a na první pohled obrovskou masovou kampaní, kdy si ženy po celém světě píší do kroužku R, fotí to a přidávají pod hastagem na Instagram. Jenže při jejím použití se revoluce nekoná. A život vám také nezmění. 

Bohužel se stala obětí své nadhodnocené kampaně. A Rimmel tak chyboval svou vlastní vinou.

Nová The Only 1 od britského Rimmelu je skvělá rtěnka. Produkt s příjemnou konzistencí, širokým výběrem odstínů a výhodou, že se vám do dvou hodin ze rtů nevytratí. Je jemná a při použití budete mít pocit, že si na rty nanášíte spíše balzám než rtěnku. Vyberete si mezi nude, červenými a růžovými odstíny, časem si pravděpodobně zamilujete i její originální obal a s největší pravděpodobností (pod skrytým nátlakem obrovské reklamní kampaně) vám doma opravdu nějaká skončí.

Jen se připravte na to, že žádný převrat s ní nezažijete. Leda by vám dodala sebevědomí k něčemu, co vám již dlouho leží v hlavě. Ale na to vám stačí jakákoli z těch, které už máte doma mezi svými favoritkami. The ONly 1 si oblíbíte. Jen se (pravděpodobně) nestane tou jedinou.  

rimmel.co.uk ; realyree.com ; frockmeimfamous.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram