Je nude barva opravdu nudná?

Je nude barva opravdu nudná?

Něžná, elegantní a přirozená. To jsou charakteristické rysy tělové barvy. Působí na vás trochu fádně? Omyl! Tato barva lze lehce kombinovat a dobrou zprávou je, že sluší všem typům – jak tmavým, tak světlým.

Přirozené barvy pleti by se ve vašem šatníku měly zajisté objevit. Ať už jde o podtóny krémové, lososové nebo zlaté. Nude odstíny lze bez problému kombinovat mezi sebou s jinými kousky. Nebojte se toho.

Tělová barva je základ šatníku

Je to takový must have kousek v šatníku každého z nás. Pokud pleťové odstíny nejsou nic pro vás, tak sáhněte například po béžových lodičkách, ty jsou elegantní za každé situace.


zdroj: pinterest.com

Kombinujte, jak je libo

Nude barva, stejně jako bílá a černá, je snadno kombinovatelná. Nemusíte se bát a můžete k této barvě zvolit téměř vše. Jak s již zmíněnou černou a bílou barvou nebo také všechny pastelové odstíny. Bude skvěle sedět i k džínům nebo džínovým kouskům celkově. Další fantastickou kombinací jsou hnědé barvy, především ty výraznější. V případě, že patříte mezi odvážnější, tak můžete volit lesklé béžové kousky, například upnuté kalhoty.


zdroj: pinterest.com

Jaké mají výhody

Za nás určitě vede kombinace bílé a nude barvy. Působí krásně a v létě tolik nepřitahují slunce. Sluší i neopálené kůži, a dokonce i blondýnkám. Stejně tak tmavým typům s havraní hřívou. Zrzky si zde přijdou také na své a pro hnědovlásky je to doslova nutnost.


zdroj: pinterest.com

A co líčení?

Můžete se také zahalit do tělové od shora dolů – bude to vypadat značně elegantně a vkusně. Pokud si zvolíte nahou módu, pak si vyberte výraznou červenou rtěnku, která vše nádherně podtrhne. Nude líčení vypadá velmi přirozeně a svěže a v teplých měsících je to skvělá volba. K dokonalosti to můžete dovést jemným pudrovým lakem na nehty.


zdroj: pixbay.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram