Je to tu, startuje Czechoslovak TopModel 2015

Je to tu, startuje Czechoslovak TopModel 2015

Šance, stát se profesionální modelkou, se nenaskýtá každým dnem, ale už teď můžeš své štěstí vyzkoušet po boku profesionálů jako Simony Krainové a  Czechoslovak TopModel.

Je nám potěšením vás informovat, že se naše redakce zúčastnila tiskové konference v pražském hotelu Andelʼs Hotel Prague, během které ředitelka soutěže Czechoslovak TopModel Simona Krainová ohlásila začátek již třetího ročníku.

Jak jsme se zde dozvěděli, registrace do soutěže, která v předchozích dvou letech přinesla agentuře Czechoslovak Models celkem více než 50 nových tváří, je již v plném proudu, a to už od počátku dubna. Ani ty nezmeškej svou šanci, jíž se v předchozím ročníku chopila i osmnáctiletá Nikola Krůželová z Valašských Klobouk, jejíž další úspěchy na sebe dlouho nenechaly čekat, a úřadující vítězka záhy po soutěži natočila módní video po boku Leoše Mareše.

 

Musíš vědět!

Roadshow castingů opět zavítá do jedenácti měst, přičemž její zahájení proběhne 11. září v Bratislavě a dále pak navštíví Hradec Králové, Liberec, Jihlavu, Karlovy Vary, Plzeň, Ostravu, Olomouc, Brno, České Budějovice a poslední štací bude pražská Galerie Harfa, kde se 19. října uskuteční úplně poslední z catingů.

Veškeré castingy budou podpořeny kampaněmi ze strany mediálních partnerů jako divize značkového oblečení MALL.CZ Fashion Brands - největšího českého internetového obchodu, ale aktuální informace vám bude přinášet i naše redakce Moda.cz, která bude celou soutěž bedlivě sledovat.