Jeden kus oblečení na milion způsobů

Jeden kus oblečení na milion způsobů

Inovativní oblečení s možností z jednoho kusu vytvořit další a další modely není u nás zatím zcela známé a dostupné, ale jistě se brzy stane trhákem.

Oblečení, které můžete nosit na mnoho způsobů, se brzy stane jedním z must have kousků do každé skříně!

Tento budoucí módní trhák představila letos na  Philippine Fashion Week Holiday 2014 pod značkou YAY módní návrhářka Alexandrovna Yushkova.

Alexandrovna začala navrhovat toto multifunkční oblečení s cílem ulehčit moderním ženám cestování a módní styling vůbec. Proto navrhuje jedinečné komfortní oblečení z jemných materiálů, které je plně všestranné a velice stylové.


Design je zásadní, díky její zručnosti a nápaditosti vytvořila originální kolekce nadčasové módy, která je především praktická. Z jednoho kusu můžete vytvořit elegantní i ležérní outfit, zajímavý doplněk, nebo několik druhů šatů na nejrůznější příležitosti.


Na výběr je z mnoha barev a stylů. Pokud vás nebaví bavlna, v nabídce je i krajkový vintage styl nebo kůže.

Kromě multifunkčních šatů a kardiganů jsou k dispozici i oboustranné kabátky, z kterých jednoduše uděláte sukni a krátkou bundičku nebo otočením změníte jejich celkový vzhled.

Mnoho modelů v jednom, vynikající zpracování, perfektní střihy a vysoká kvalita jsou jen základními hodnotami, kterými oblečení YAY oplývá. Další výhodnou je to, že můžete cestovat na lehko, pokud chcete pozměnit svůj outfit, nemusíte se jezdit převlékat domů a také na své nové oblečení jistě uslyšíte řadu komplimentů.

Zdroj: yaydesigns.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram