Jednoduchá a přesto působivá kolekce francouzské značky Promod

Jednoduchá a přesto působivá kolekce francouzské značky Promod

Francouzský řetězec Promod nabízí módu, která si zakládá na jednoduchosti a kráse v detailech. Pojďte si prohlédnout to nejzajímavější z nové kolekce!

Promod dokáže ve svých kolekcích vyrobit naprosto jednoduché vršky, které obzvláštní jen pár detaily, ale v momentě, když si je obléknete, stanou se z nich vaše must-haves. Jakto? Je to díky skvělým a především propracovaným střihům. Ty zajistí, že oblečení si na vaši postavu hezky sedne. Často používané detaily jsou stříbrné i zlaté zipy, krajkované nebo průsvitné průstřihy, popř. zajímavé řasení použitého materiálu. Tuto zančku můžete zakoupit zde

  

Střídmé barvy a jasné linie převládají i u kabátů, blejzrů, sak a bundiček. Jednoduché střihy zvýrazňují ženskou postavu, zároveň mají obrovské plus ve variabilitě, kterou nabízí. Kombinujete-li jednobarevné tričko, košili i kabátek a doplníte je o šátek či šálu, odměnou pro vás bude efektně navrstvený outfit. Takto snadno byste důmyslné řasené a překládáné kousky vkusně nenavrstvila. Promod využívá jak přírodních, tak i umělých vláken.

  

Většina nabízených šatů zdůrazňuje ženské křivky, jinak jsou látky střiženy jasně s detailem u výstřihu na zádech nebo v pase. Zajímavě řešené bývá zapínání, ať už je za krkem, na zádech nebo po boku. Kolekce obsahuje i maxišaty, overaly a sportovní eleganci v podobě minišatů. 

ZJISTIT CENY V ESHPOU

 

Správná Francouzka kombinuje jednoduché oblečení bez potisků, hraje si ale s doplňky ať od high end značek, tak po babičce nebo z módních řetězců. Promod proto také nabízí kožené kabelky třeba v metalickém provedení. Taková kabelka skvěle pozvedne obyčejný bílý top a černý kardigan. Součástí kolekce jsou i pestrobarevné šátky, hodící se jak na den do práce nebo na procházku tak i na večer. 

ZAKOUPIT ZBOŽÍ MŮŽETE V ESHOPU ZOOT.CZ

  

JDI DO ESHOPU

Zdroj: promod.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram