Jednoduché triky na zlepšení postavy

Jednoduché triky na zlepšení postavy

Móda.cz shrnuje nejznámější tipy na to, jak mít zdravější a na pohled hezčí postavu. 

1. Používejte malé talíře a lžíce

S menší lžičkou, budete déle jíst a díky tomu, toho sníte i méně, protože se budete dříve cítit zasyceni. Pokud budete celkově používat menší nádobí, s menšími porcemi zase nebudete mít pocit, že máte poloprázdný talíř. Psychika hraje důležitou roli.

2. Využívejte aplikaci

Ať už na cvičení nebo na hubnutí, v obou případech představuje aplikace  strážného anděla, který dohlíží, abyste své předsevzetí a cíle plnili. Často vás odškrtnutí cíle v aplikaci, získání bodů nebo jednoduše zábavná forma cvičení namotivuje trénovat, i když se vám nechce.

3. Pijte vodu

Voda je základem světa i lidského těla. Neměla by tudíž chybět ani v rámci vaší životosprávy. A to nehledě na to, jestli hubnete  či ne. Pít dostatek čerstvé vody každý den, je základ. Pokud nejste zvyklí dodržovat pitný režim, noste s sebou stále láhev, bude vás to nutit více pít. 

4. Trénujte po ránu

Když budete mít tréninky naplánované na ráno, nemůžete je tak snadno rušit po náročném dni. Cvičení před začátkem pracovního dne vás navíc nabudí do celého procesu. 

5. Posilujte s činkami

Nemusíte se bát posilování s činkami, rozhodně nenaberete velké množství svalové hmoty. Cvičení s činkami byste ovšem neměli přehánět, pokud nejste na zátěž zvyklí. Je také dost možné, že hravé cvičení s činkami vás bude daleko více bavit než posilování vlastní vahou. 

byrdie.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram