Jenny Packham pátrá v Pre-fall kolekci 2016 po vlastních hranicích

Jenny Packham pátrá v Pre-fall kolekci 2016 po vlastních hranicích

Studené odlesky, vděčný třpyt, jemné řasení a splývavé linie. Jenny Packham vzala své typické šaty a jemnými úpravami experimentovala s vlastními hranicemi komerční tvorby. 

Pre-fall byl především o barvách a droboučkých detailech. Možná si návrhářka na víc netroufla, možná se vydala cestou jednoduchosti. Hlavním prvkem se staly jemné mašličky, kterými Packham ozdobila rukávy a kulaté výstřihy. Materiály vybrala naprosto obyčejné, obešla se bez povrchních znaků luxusu; saténu, hedvábí i krajek. Její kolekce byla velmi střízlivá, možná prostě nadešel čas na odpočinek od veškeré té opulentnosti jiných kolekcí a návrhářů. 

Temná oceánová modř jednoznačně udává trend následujícího podzimu. V provedení dlouhých šatů pošitých drobnými korálkovými ozdobami se zařadila k nejzdařilejším modelům kolekce. Packham se řídila myšlenkou, že k dokonale vybranému odstínu již není třeba cokoli přidávat. Právě díky tomu vznikly luxusní maxišaty, jež nepotřebují krajky, zdobené výstřihy nebo šperky. V barvě nejhlubšího oceánu jsou totiž skvostné samy o sobě.  

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram