Jess Miller je nejnovější posilou mezi Plus-size modelkami

Jess Miller je nejnovější posilou mezi Plus-size modelkami

Ke kráskám jako jsou Irina Shayk, Kate Upton, Sara Sampaio, Stella Maxwell a Cameron Russell se nově přidala i Jess Miller. Ta však s plnějšími tvary.

Management agentury The Lions přizval do svého seznamu novou tvář. Jess Miller je u této agentury první Plus-size modelkou vůbec. Stala se totiž jednou ze čtyř finalistek v celostátním modelingovém průzkumu, který agentura uspořádala ve spolupráci s Universal Standard, oděvní značkou pro ženy v konfekčních velikostech začínajících na 38 a více. První Plus-size modelka, která se zapojila do této agentury sklízí velký ohlas.

„Když jsme se setkali s Jess, okamžitě jsme cítili jiskru, kterou v sobě má a věděli jsme, že s ní podepíšeme smlouvu. Má všechny atributy, které hledáme v novém talentu – nápaditý vzhled, jedinečný styl, inteligenci, má silnou pracovní etiku a vášeň. Těšíme se na spolupráci s ní, abychom změnili vnímání toho, co modelka ztvárňuje na dnešním trhu,“ řekla Julia Kisla, CEO společnosti v oficiálním prohlášení.

„Vždycky jsem se zajímala o módu a modeling, ale protože v tomto oboru není mnoho modelek, které by vypadaly jako já, tak jsem se přirozeně cítila nevítaná,“ uvedla ve svém prohlášení Miller. „Pak jsem ale uviděla modeling jako skutečnou příležitost, protože vývoj v posledních letech v rámci módního světa, přičemž modelky v něm mají i netradiční tvary, dosáhl velkého úspěchu. Teď jsem nadšená, že jsem se připojila k této práci a jsem vděčná společnosti The Lions a Universal Standard za příležitost, kterou mi dali. Doufám, že dokážu, že všechny atributy ženského těla jsou krásné a měly by být sdíleny se světem.“

wwd.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram