Jitka Klett for Fashion revolution charitativní akce ve Slovanském domě

Jitka Klett for Fashion revolution charitativní akce ve Slovanském domě

Úspěšná česká návrhářka vytvořila unikátní charitativní projekt. Zaměřuje se na různorodou problematiku a pomáhá. 

Výborný úmysl a dobré srdce

Vlastní projekt s názvem Jitka Klett for Fashion Revolution vytvořila česká návrhářka proto, že chce informovat veřejnost u nás i na Slovensku o nejrůznějších palčivých tématech. Mezi nejvíce problematické patří využívání dětí v módním průmyslu. Jitka Klett by také ráda zvýšila podvědomí veřejnosti o domácích oděvních výrobcích. Málokdo ví, že v České republice se produkuje módní zboží světové kvality. Podle návrhářky je i důležité podporovat mladé talenty v umění a módě. 

 

Originální večer s módou

Jitka Klett si citlivě vybírá lokality pro své přehlídky. Její poslední kolekce Grace byla představena v Bejrútu a setkala se s ohromným úspěchem. Její modely se nacházejí i v prestižních obchodech ve Francii. Charitativní večer se konal hned ve dvou zemích. V České republice to byl Slovanský dům, kde se tato výjimečná událost uskutečnila. Další benefiční akce proběhla v Košicích. Oba večery měly společnou přehlídku současné Grace kolekce. Výjimečný večer byl doprovázen hudbou, tancem, poezií a přehlídkou talentovaných studentů. Návrhářka dává velký prostor nové generaci talentů. 

 

Ready to wear konfekce i Couture servis

Designové nadčasové oblečení od Jitky Klett můžete pořídit ve Slovanském domě, kde je nyní ke koupi černo bílá kolekce a kolekce Grace. Předešlé kolekce jsou k dostání v outletovém obchodě Prague the Style Outlets. Návrhářka se specializuje na individuální přístup a nabízí i servis Couture neboli šité na míru. Její design nepodléhá spotřební době. Bude ve vašem šatníku navždy. Exkluzivní příjemné prostory obchodu i salonu ve vás umocní pocit mimořádnosti. Udělat můžete hned dvě dobré věci najednou: udělat si radost a podpořit smysluplnou charitu Jitka Klett for Fashion Revolution. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram