Jitka Klett představila novou kolekci v míčovně Pražského hradu

Jitka Klett představila novou kolekci v míčovně Pražského hradu

Móda.cz nechyběla u jedinečné přehlídky oblíbené československé návrhářky Jitky Klett. Ta v prostorách míčovny Pražského hradu uvedla svou kolekci 2017-2018.

Nemohli jsme se dočkat. I normálně se těšíme na každou přehlídku, tentokrát však o něco víc. Přichystali jsme totiž zajímavou možnost pro naše čtenářky a jednu z nich jsme vzali na přehlídku s sebou.

A zklamaní jsme rozhodně nebyli. Dechberoucí prostory míčovny Pražského hradu okouzlily hned při příchodu a přehlídce po celou dobu dávaly tu správnou atmosféru. Velká okna vrhala na strop své stíny a molo bylo postaveno přesně pod zlacenými lustry. Luxus od začátku do konce. 

Kolekci na podzim a zimu 2017-2018 pojmenovala návrhářka LAPOESIA. A pohled na ni byla opravdu jedna báseň. Návrhářka si vyhrála s efektními lesklými látkami, které využila i na vlečky. Zatímco byste pravděpodobně vlečku čekali u večerních šatů, Klett ji přidala obepnutém body a dlouhému overalu. Modely dokonale doplňovaly výrazné šperky.  

Přítomné nadchly mistrovsky propracované detaily každého modelu, které byly plné krajek a vyšívání. Kolekci Jitka Klett ladila do několika hlavních odstínů - patřila k ní decentní béžová a trendy bledě modré, které na trenchcoatu i kalhotách vypadaly velmi svěže. Modely prozářila i světle žlutá, která zároveň ideálně zapadala k baby blue. Kolekci Jitka Klett na svém Facebooku doplnila heslem One look is not enough a my jen přitakáváme. Jen jeden pohled opravdu nestačí...

Už teď se těšíme na další kolekci!