Jitka Klett READY TO WEAR S/S 2016 BRELLA Collection

Jitka Klett READY TO WEAR S/S 2016 BRELLA Collection

Toužíte po komfortu a absolutní harmonii? Pak společně s námi odhalte kouzlo, které v sobě skrývá BRELLA, nejnovější módní počin Jitky Klett.

Není to tak dávno, co jsme vás milí čtenáři informovali o úspěších přední česko-slovenské módní návrhářky Jitky Klett na poli tuzemské i zahraniční módní scény, ale již nyní se rýsuje další významný krok v její originální tvorbě a bylo by hříchem se o něj s vámi nepodělit.

Na světě je totiž zcela nová kolekce Jitka Klett READY TO WEAR Spring/Summer 2016 Collection BRELLA, vyjadřující poctu výjimečné ženě, světově uznávané choreografce Bobe Brelle, která by neměla nechat nejednu ženu chladnou.

BRELLA je o komfortu a harmonii, dokonale podtrhuje ženskost.

Základem prvotřídní kolekce inspirované jemnými pudrovými tóny letní přírody je přibližně pětadvacet modelů charakterizujících jemnost, hravost a eleganci ve spojení s geometrickými a květinovými vzory aplikovanými do ryze přírodních materiálů, které reprezentují hedvábí a vlna. S ohledem na nekompromisnost požadavků trhu se však v letní kolekci Jaro/Léto 2016 setkáváme také s viskózou, polyesterem a elastinem, jež s ženskou siluetou fungují stejně kvalitně.

 


                                                                          FOTO: Martin Dandar

Kolekce BRELLA na dosah

Přestože přesný termín oficiální prezentace kolekce Jitka Klett READY TO WEAR Spring/Summer 2016 Collection BRELLA na přehlídkovém mole nám dosud není znám, můžeme s jistotou říct, že první modely z kolekce Brella nalezneme ve všech partnerských prodejnách a buticích Jitka Klett začátkem února 2016.

Do té doby ale můžete prvotřídní zpravování přírodních materiálů, které jsou pro tvorbu Jitky Klett charakteristické, obdivovat prostřednictvím Fashion kampaně z dílny Vladimíra a Davida Lorincových, jejíž tváří se stala úspěšná maďarská modelka Luca Kárász. Aby však byl mezinárodní realizační tým kompletní, nesmíme opomenout ani osobní asistentku Jitky Klett paní Petru Javůrkovou a českého fotografa Martina Dandara.

VIDEO

 
                                                                         FOTO: Martin Dandar

Jestliže vás naše obsáhlé Menu, jakého se vám nedostane ani v té nejdražší restauraci, dostatečně nenasytilo, pak vám tedy naservírujeme ještě malou pomyslnou třešinku na dortu. Módní návrhářka Jitka Klett se právě nachází v Itálii, kde čerpá inspiraci na připravovanou novou kolekci Podzim/Zima 2016-17.

 

FOTO: Martin Dandar
VIDEO: Lorinc production

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram