JKlett – spojení jedinečné vůně s designem Jitka Klett

JKlett – spojení jedinečné vůně s designem Jitka Klett

Buďte hýčkány povznášející lehkostí. Provoňte své dny exkluzivní limitovanou edicí parfému Jitky Klett. Nejen svátek svatého Valentýna si o něj přímo říká!

Je tomu již přes dvě dekády co Jitka Klett pod hlavičkou stejnojmenné módní značky úspěšně vytváří vlastní autorské dezény látek inspirované kulturou a designem různých zemí a národů.

Jedním zcela typickým znakem její tvorby je i práce s velmi kvalitními materiály, na jejichž dokonalé zpracování je vždy kladen velký důraz. Nejen ten pak stojí za nepřehlédnutelnými úspěchy československé návrhářky jak na tuzemském, tak i zahraničním trhu, který Jitka Klett dvakrát do roka obohacuje jak o módní kolekce Haute Couture a Ready to wear, tak i kolekce módních doplňků, šperků, bot či kabelek.

Tak jako každá žena i talentovaná designérka zaujímá velmi pozitivní postoj k parfémům, které s módou úzce souvisí. A protože si je Jitka Klett velice dobře vědoma toho, že vůně dokáže ještě více znásobit celkový dojem z výsledného modelu dokonale podtrhujícího ženskost, popouští uzdu své fantazii a přináší exkluzivní limitovanou edici parfému.

Na prahu nové éry originální tvorby Jitky Klett. 

JKlett – první parfém navržený samotnou módní návrhářkou, jež se nechala inspirovat právě ženskostí, rafinovaností a elegancí, která je pro tvorbu Jitky Klett tolik charakteristická. JKlett je lehká květinovo-dřevitá vůně s mírným nádechem orientu.

Chcete si udělat radost na Valentýna a provonět své dny s exkluzivní limitovanou edicí parfému Jitky Klett?

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram