Jóga na vodě vás nadchne

Jóga na vodě vás nadchne

Máte zkušenosti s cvičením jógy? A co takhle jóga na vodě? Tak to je náš super skvělý tip, jak trávit svůj volný čas především během letních měsíců a přitom pěstovat svou dokonalou postavu.

Je jen málo žen, které by netoužily po skvělé postavě a pokud jim zrovna není dáno přímo od pánaboha, pak se ve většině případů setkávají v zatuchlých tělocvičnách a fitcentrech, kde se snaží přebytečných zásob tuků a kalorií definitivně zbavit a dosáhnout tak kýženého výsledku.

Toho však lze dosáhnout i mimo uzavřené prostory přeplněných fitcenter. Máme pro vás tip, který vás nadchne zvláště během letních měsíců.

Kolo, jízda na kolečkových bruslích, běh a další sporty asi netřeba jmenovat, ale co nám nedávno skutečně padlo do oka, je nedávno objevené cvičení, které nejenže vylepší vaši postavu, ale osvobodí i mysl. Ano, řeč je o józe, ale ne tak obyčejné, jak ji všichni známe, nýbrž o józe prováděné na vodní hladině pomocí oblíbeného sportovního náčiní posledních několika málo let a sice Paddle boardu, nebo SUP boardu.