Jóga, práce, bílá a hodování - vklouzněte do našeho února 2018

Jóga, práce, bílá a hodování - vklouzněte do našeho února 2018

Redakční únor byl plný aktivit, radostí a povinností. Jak jinak. Ne vždycky svítilo sluníčko, ale i tak jsme si ho užívaly naplno.

Péťa (šéfredaktorka)

"Jak už jsem zde několikrát psala, miluji jógu a ani tento měsíc jsem se bez ní neobešla. Dělá ze mě lepšího člověka! Oblíbila jsem si meditační techniku Namasté, což je jógový pojem, který se dá přeložit takto: “Nama“ znamená poklonit se, “as“ znamená já, “te“ je tobě. V překladu tedy Namasté znamená „pokloň se mně“ nebo „já se kloním tobě.“ Já bych si to také přeložila jako POKORA, DÍK, LÁSKA. Abych se cítila při cvičení pohodlně, objednala jsem si přes internet, konkrétně na Wish, meditační podložky. Na obrázku vypadaly tak super! Realita byla však trochu jiná. Tím chci říci, dejte bacha, co objednáváte! Zklamalo mě, co mi přišlo, přikládám na ukázku fotky. Krátký únor pomalu končí, zima a mráz k němu patří, takže.... NAMASTÉ." 

Žanet 

"Únor aneb nepodařená zima pokračuje. Až na pár dní, kdy se všechno zaprášilo sněhem a několik dní nepříjemného mrazu, vše nasvědčuje, že letošní zima se už definitivně nevyvede. Tak pomalu, ale jistě, započínám přípravy na jaro. Upřímně, aktuálně to u mě doma (díky změně dekorací, textilií a květin) vypadá, jako by venku mělo být už pravé jarní blouznění. A já osobně už se na jaro neskutečně těším. Docházejí i poslední zásoby energie sluníčka, takže s.o.s. doháním, jak můžu. Neskutečným nabitím se pro mě stává kuchyňské tvoření se synem, čtení knih (na které se zatím pěknou řádku měsíců nedostalo), ale hlavně je důležité vše kolem sebe dělat pozitivním. I když to někdy úplně nejde, nevěšte hlavu. Stačí si párkrát zopakovat "bude líp"! Nejdůležitější je, obklopit se těmi správnými lidmi, dopřát si to, co nás baví a dopřává nám relax a snažit se, za vším najít něco, co si odneseme jako kladnou motivaci pro příště. A abych si opravdu pozvedla náladu, začínám se poohlížet a přemýšlet, kam letos na jaře a v létě vyrazíme. Vy už víte? A to mě vede k otázce, jaké trendy letošní jaro a léto přinese? Sledujte a inspirujte se spolu s námi na Móda.cz."

Bára

"Únor bílý, pole působnosti sílí! No, pravda, nepohovořím zrovna o zimě a o tom, že u nás v metropoli nevidíme sníh, jak je rok dlouhej. Ale možnost jak tu šeď venku a vlezlou zimu trochu zahnat, je jednak vesele barevné a hlavně bílé oblečení. Teď mě neukamenujte! Málokdo se cítí oháknout se do bílý a přidat si opticky o nějaký to kilo navíc.. A ta nepraktičnost?!  Vem to čert!!! Bílá je nejen pozitivní ale i barva čistoty, svěžesti a nevinnosti. A to si zasloužíme všichni, né?? No dobře, možná né úplně všichni, ale vyklouznout z nějaké lapálie se hodí. Ovšem pozor na pasti čekající na každém rohu. Jídlo, skvrny od make upu a deodorantu, prosvítájící prádlo... Pod bílou jedině tělovku! Všechno má svou daň, a tak to chce trochu fištrónu."

Janča

"Únor mi připomíná, jak málo času zbývá do léta. A přitom už se tak moc těším na jaro! Která žena by se nezamyslela nad plavkovou sezónou a nad tím, jak v bikinách bude vypadat. Sebekritiku stranou, vždyť je kolem nás zase na pár dní spousta sněhu a je čas vyrazit na lyže. Benefiční ples Psí šance máme úspěšně za sebou, výtěžek jsme předali pejskům, kteří ho opravdu potřebují, a tak mám zase dušičku v peříčku. Do šuplíčku jsem si doplnila úžasnou přírodní kosmetiku Lily Lolo, na kterou jsem si opravdu zvykla a mám ji ráda, jen můj šatník pláče po nových kouscích. Prohlížím si podzimní kolekce z New Yorského týdnu módy a nechávám se na jaro inspirovat. Bude na čase ulovit pár výjimečných halenek i nějakou novou koženou bundičku. Jak jste na tom vy? Také už pomalu oprašujete jarní modely?"

Terka

"Únor pro mne byl ve znamení zkoušek a procházek. Jako velká milovnice přírody jsem objevovala se svou milovanou fenkou krásná místa, ať už jeden den zasněžená, nebo druhý den se sluníčkem v zádech. Co se týče módy, vyrazila jsem na pár plesů a vynesla svou novou stříbrnou sukni a lodičky. Nemůžu se dočkat jara, až svou sukni zkombinuji s černým křivákem a bílými teniskami. Co vy, máte radši teplejší období, jako je jaro nebo léto? Nebo máte raději zimní období? Já rozhodně rozkvetlé jaro!"

Rebeka

"Čím jsem starší, tím víc si užívám každou chvilku, kterou mohu strávit se svojí rodinou. Už dávno mě přešly víkendové úprky do barů a tak vypadají moje pátky, soboty a neděle dost podobně, skvěle! Nejvíc si užíváme, když si uděláme menší ochutnávku vín, dáme si něco dobrého k jídlu a večer všichni usedneme ke stolu a hrajeme stolní hry. Únor ještě neskončil a my jsme si užili tři rodinné obědy, dvě oslavy narozenin a jedno focení v dobových kostýmech. Únor, březen a duben jsou pro nás měsíce plné oslav, takže mě čeká ještě několik nabitých víkendů. V okruhu lidí, které mám nejradši!"

Verča

"Můj únor? Jídlo. Ať už doma nebo v restauraci, zamilovala jsem si pravidelné stravování kvalitních potravin a jídel z dobrých surovin. Mezitím jsem stejně jako další holky z redakce volala jaro a nebo pořádnou zimu. Nic z toho se tak úplně nevydařilo. Radost mi dělala pohoda labutí na řece, fialové tulipány ve váze, nový hrneček na polévku, který jsem tááák dlouho sháněla a také nový scrub pro suchou pleť, který opravdu pleť hydratuje. Ano, zní to neuvěřitelně. Ale ozkoušeno, je to tak!"

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram