Jsme pro září v šatech

Jsme pro září v šatech

Byť se zdá, že září spadá už do podzimu, šaty unosíte stále. Jen možná už přes ně budete muset přehodit bundičku a sandálky vyměnit za baleríny. Ale to nevadí, co?

Většina žen má neblahý zlozvyk - jakmile odbije 1. září a nastoupí po všech možných prodloužených víkendech, dovolených a volných dnech zpět do kanceláře, vytáhnou ze skříní kalhoty, kostýmky a na nohy obují černé lodičky. Svým způsobem je to přirozený proces řízený z našeho vnitřku, který přiřazuje k studenějšímu období studenější a tmavší tóny, ale! Září vůbec nebývá chladné. A už vůbec není (a nebude) to letošní. Proto vás chceme trochu povzbudit a motivovat: oblékněte šaty i v září!

  
Černé šaty s límečkem VILA 1 019 Kč ; Stříbrné šaty VILA 759 Kč ; Černé šaty Dorothy Perkins 629 Kč

Jelikož na květinové vzory a velké áčkové sukně už mnoho žen opravdu chuť nemá a navíc se do práce nehodí, vybrali jsme šestici šatů v tlumených odstínech, ale s krátkými rukávy a s délkou maximálně ke kolenům. To abyste věděli, že můžete obléknout klasické šaty i v září. Navíc k nim možná ještě nejsou třeba ani silonky a pokud v práci nepotřebujete dodržovat přísný dresscode, párkrát k nim ještě stihnete obout oblíbené letní sandálky. Protože šaty nejen dokonale zastupují ženskost a přejí našemu typu postavy, ale jsou také elegantní a značky si pro podzim 2016 připravily tolik nových krásných modelů. 

Oblékněte šaty i v září!

I v říjnu...

A čekejte, že na vás s tím stejným vyrukujeme i v listopadu, protože jsme prostě PRO šaty.

  
Tmavě modré šaty VILA 1 559 Kč ; Vínové šaty Apricot 899 Kč ; Šedé šaty VILA 1 129 Kč

zoot.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram