K párty oblečení Alexander Wang v podzimní kolekci 2018 přidal sportovní

K párty oblečení Alexander Wang v podzimní kolekci 2018 přidal sportovní

Kolekce více jak čtyřiceti modelů Alexandera Wanga přinesla pohled na párty oblečení, outfity do kanceláře i do fitka.

Párty na rozjezd

Černá kůže, ostré siluety a zipování – začátek podzimní kolekce Alexandera Wanga proběhl dle očekávání. Kontrastní stříbrné zipy na černém podkladu plnily jen jedinou funkci – ozvláštnění oděvu. Návrhář využil také stříbrných cvoků, jimiž pobil rukavičky, pásky a kabelky. Modelkám zakryl oči úzkými slunečními brýlemi. Zatímco se zdálo, že si Wang vystačí s černou, bílou a stříbrnými detaily, na molo vkročily tři modelky v outfitu, který rozzářila purpurová.

Sportovně, ale luxusně

Byť Wang začal svou show s návrhy, které byste si spíše než do práce, oblékla na pořádný večírek, za polovinou otočil a přešel k úplně jinému stylu. Uvedl několik sportovních modelů, v nichž se spojila teplákovina s typickým Wangovo rukopisem. Díky tomu vznikly naprosto exkluzivní fitness kousky. Dominovala jim světle šedá barva, logo A. Wang a nápis Platinum. Jednalo se pochopitelně o modely, které byste bez problému mohla obléknout i do města. Wang do nich zakomponoval třeba kožešinu a doplnil je malými příručními kabelkami.

Zpátky na večírek

Modelů sportovního ražení však nebylo přespříliš. Návrhář se rychle vrátil ke svému večírkovému stylu, a jak kolekci otevřel, tak ji i uzavřel. Mezi posledními představil stříbrné bodycon šaty doplněné o tenký černý pásek a košili uvázanou okolo boků nebo bílé kraťasy a černo-bílou vzorovanou košilí. U druhého modelu by se dalo polemizovat, zda ho obléknout raději na večírek nebo kanceláře. Obě možnosti jsou přípustné. Po přehlídce vystoupil Wang a pronesl děkovnou řeč: „Jsem velmi potěšen a poctěn, že mohu pracovat s tak silnými a chytrými ženami,“ čímž poukazoval na svou sestru, matku i kolegyně z týmu. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram