Kabelky PRADA, kdo by jim odolal?

Kabelky PRADA, kdo by jim odolal?

Double Saffiano Cuir, ikonická dámská kabelka italské módní značky, které propadl i samotný ďábel.

Naprosto jedinečná kabelka zažívá v poslední době obrovský boom. Není tedy divu, že na stále se zvyšující poptávku po tomto vysoce elegantním a nezbytném doplňku dámských garderob, reaguje představitelka italského módního domu Miuccia Prada nejrůznějšími inovacemi.

Ikonický design beze změn

Nadčasová velice uvolněná městská kabelka PRADA Double Bag potěší, zároveň však uspokojí i tu nejnáročnější klientelu i letos na jaře 2016, kdy se v obchodech PRADA po celém světě objeví pokračující linie Prada Double Saffiano Cuir.

Zprvu by se tak mohlo zdát, že jde o něco zcela odlišného, co se designu týče, ale opak je pravdou. Design novinky, která logicky zavítá i do pražského obchodu ve vyhlášené ulici Pařížská 16, Praha 1, kde bude v prodeji již od poloviny února, zůstane zcela beze změn.

Dámy se tak opět mohou těšit na typicky zkosený střih ušlechtilé měkčené Saffiano kůže, která je uvnitř kabelky zcela vyhlazena. Vnitřní část je rozdělena kapsou opatřenou klopou, díky níž je organizace obsahu kabelky mnohem důmyslnější.

Co nového tedy PRADA Double Bag může nabídnout?

Tak jako v roce minulém, tak i letos, se ikonická kabelka může pochlubit zcela novou paletou barev. Na rozdíl však od předchozí kolekce, která doslova hrála barvami vystihujícími teplé letní dny, PRADA Double Saffiano Cuir přichází v daleko neutrálnějších tónech - šedá Marmo+Caramel, bílá Talco+Caramel a karamelově hnědá Caramel+Marmo.

Líbí se vám?

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram