Kadeřnice celebrit radí: přírodní péče o vlasy se vyplatí!

Kadeřnice celebrit radí: přírodní péče o vlasy se vyplatí!

Vlasy - koruna krásy. Tohle rčení by mělo být mantrou každé kadeřnice. Už 12 let se jím řídí i Lucie Bugnerová alias Lussi Bugner.

Z letní brigády se stala vášeň, díky které otevřela vlastní salón a pod jejíma rukama prošla nejedna celebrita, jako je Agáta Prachařová nebo Marek Ztracený. Luciin salón je kromě své hvězdné pověsti výjimečný i tím, že v něm pracuje s přírodní kosmetikou InSight, která je šetrná nejen k přírodě, ale hlavně k vlasům jejích klientů.

Co se týče péče o vlasy, neměla dlouhá léta přírodní kosmetika zrovna nejlepší reputaci. Kvůli absenci silikonů, které vlasy na dotyk „vyhladí“ má dodnes spoustu žen pocit, že přírodní šampony a kondicionéry o vlasy nepečují dostatečně. Opak je ale pravdou. „Klientky jsou často velmi překvapené, že to jde i bez silikonů, parabenů a dalších ‚vylepšováků‘. Přírodní kosmetika může být stejně účinná jako ta běžná a zároveň podstatně šetrnější,“ vysvětluje Lucie. InSight je šetrnější nejen k vlasům, ale i k životnímu prostředí. Všechny produkty jsou veganské a obaly jsou recyklované.

 

„Udržitelnost je věc, o kterou se zajímá čím dál více lidí a je třeba ji podporovat. Veganská a přírodní kosmetika je čím dál žádanější a já jsem ráda, že můžu tyto produkty svým klientkám nabízet. Výběr této značky pro Lucii rozhodlo hned několik aspektů. „S každou klientkou mám nejprve konzultaci, kde řešíme, co je pro její vlasy nejvhodnější. Málokterá jiná značka nabízí tolik variant péče o vlasy, takže si vybere opravdu každý. Navíc je InSight šetrný i pro peněženku, protože je cenově dostupný opravdu pro každého, což se o většině srovnatelných výrobků říct nedá,“ tvrdí Lucie.

Výběr produktů je opravdu široký a stále roste. 

Co tedy podle profesionála opravdu stojí za vyzkoušení?

„Nejoblíbenější u mých klientek je určitě řada ‚Dry‘ nasuché a poškozené vlasy. Přestože je hodně vyživující, nemusíte se bát zplihlé hřívy. Můj nejoblíbenější produkt jsou tekuté krystaly, což je suchý olej, který můžete dát do vlhkých i suchých vlasů. Je to jediný olej, který nemastí, krásně voní a dodá lesk a pružnost. Slibnou novinkou je řada ‚volumizing‘ pro objem, která je vhodná i pro velice jemné vlasy. No a stálicí, kterou už jsem obdarovala snad všechny kamarádky, je sprej na vlasy Strong hold eco, který vydrží snad i vichřici!“

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram