Kadeřnice světových hvězd Kim Kimble přináší vlastní vlasové produkty

Kadeřnice světových hvězd Kim Kimble přináší vlastní vlasové produkty

Kim Kimble je kadeřnicí mnoha celebrit z oblasti hudby, filmu i televize. Nyní se vrhla na tvorbu vlastních pomocníků ku prospěchu našich vlasů.

Beyoncé, Shakira, Lady Gaga, Taraji P. Henson i Mary J. Blige patří mezi ženy, o jejichž hřívu se Kimble v rámci profesionálních vystoupení stará. Své zkušenosti má tedy podtržené zvučnými jmény a nejspíš i proto se rozhodla vytvořit vlastní značku s vlasovou péčí.

„Byl to jeden z mých dlouhodobých cílů, jak se dostat do HSN, protože mám ráda skutečnost, že ženy uvidí, jak moje produkty fungují na různé typy vlasů,“ prozradila Kibmle v WE TV reality show „L. A. Hair“. Kadeřnice se rovnou zaměřila na žehličku, léčivý šampon, kondicionér a mnoho dalšího.

Kimble již pracovala snad se všemi typy vlasů, s různými texturami i poničením. Nakonec v oboru pro celebrity pracuje již přes 25 let. Víc než polovinu této doby se snaží Kimble vytvořit vlastní vlasové produkty, které zkoušela i na celebritách: „I když jsou to zdravé vlasy, můžete jim dodat půvab.“

Vlasové produkty Kim Kimble budou brzy k dostání a snad i objednání ze zahraničí. Ostatně, když přihlédneme k tomu, čí vlasy za svou kariéru již upravovala, jistě tato žena ví, o čem mluví.

facebook.com/kimberlykimble

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram