Kaia Gerber, Joan Smalls a Justin Bieber v „Bílé kampani“

Kaia Gerber, Joan Smalls a Justin Bieber v „Bílé kampani“

Bílá je dobrá. Alespoň tak to vidí Karla Welch ve své poměrně netradiční reklamní kampani.

Stylistka Karla Welch vzala aktuální módní kolekci po svém. Spojila několik bílých triček, zahalila je do oranžové mlhy a voilá! Kampaň je na světě. Jmenuje se Hanes x Karla a jsou v ní k vidění hned tři známé tváře.

Karla do kampaně zapojila i svého manžela Matthewa Welche a vybrali společně modelky Kaiu Gerber a Joan Smalls a zpěváka Justina Biebera. Oblečení, které na sobě všichni tři modelové mají, je klasické a jednoduché. Bílá trička kombinovaná s klasickými džínsy. Nic víc, nic míň.

„Potřebuji dlouhé tričko a chci, aby vypadalo takhle…“ svěřuje se o začátcích svých návrhů Karla Welch na svých stránkách. To bylo před pěti lety a na trhu nebyly k dostání trička ani dlouhé košile, které by ji vyhovovaly. A tak se vrhla do tvorby. Inspiraci hledala i u Justina, kterého si rychle oblíbila. Shodli se na tom, že milují bílou bavlnu, tzv. Hanes a už to jelo. Od té doby se trh klasickými tričky zaplavil, nicméně počátky se píší právě někde u Karly. „Takže tady jsou originální trička, která to všechno začala. Nejvíce jsem chtěla, aby byly cenově dostupný. Tato trička jsou vyrobena k nošení, vyprání a opětovnému opotřebení, dokud si je nezamilujete tak jako svou oblíbenou džísku. Jsou inspirované Justinem a vyrobené mnou. Doufám, že je máte rádi!“ dodala Karla Welch.

xkarla.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram