Kalamáryvary

Kalamáryvary

Začátek letošních prázdnin odstartoval jako již každoročně filmový festival…jasně to všichni víme. 

Nenajde se totiž asi nikdo, kdo by neměl facebook přehlcen vysmátými fotkami před hotelem Thermal či před černobílým pozadím hlásajícím, že se koná 51 ročník KVFF.

 

Jasně, je to tam právě proto, aby mohl každý zdokumentovat, že je také součástí tohoto ,,mega veselí,,. Nejsem škarohlíd, jistě, že jsem tam byla taky. A fotku před onou zdí nemám jen proto, že jsem jí nikde neviděla. Jinak bych k ní hned frčela. Ale pro zhlédnutí tohoto filmového karnevalu si troufnu tvrdit, že máme k mezinárodnosti na míle daleko. A to však nehodnotím Karlovy Vary samotné, jelikož nějaký ten teplý pramen jsem si taky dala a bylo mi hej. Avšak jsem u toho musela mít zavřené všechny oči, jinak bych azbuku z mysli nevymazala týdny.

A z hotelového balkonu jsem taky se sklenkou v ruce koukala na pravoslavný kostel se zlatými kopulemi a fotila se s ním jako selfie maniak. Tak to prostě je. Kdo není ve Varech, jako by nebyl. Také já jsem ráda za tu zkušenost. Přesto všechno jsem si svůj pobyt užila a příští rok mě tam jistojistě mají znovu. A tentokrát si tu fotku udělám!

Tečka.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram