Kalendář Pirelli na rok 2023 nafotilo 14 supermodelek

Kalendář Pirelli na rok 2023 nafotilo 14 supermodelek

49. ročník projektu Pirelli bude obsahovat snímky pořízené australskou fotografkou Emmou Summerton a je zaměřený na 14 nejvýznamnějších hvězd z řad modelingu.

foto: Emma Summerton / se svolením Pirelli

Je to poprvé, kdy se kalendář zaměřuje speciálně na modelky, mezi kterými jsou Karlie Kloss, Adut Akech, Bella Hadid, Emily Rajakowski a Cara Delevingne. Kalendář má název Love Letters to the Muse. Mezi dalšími tvářemi kalendáře najdeme i modelku nadměrných velikostí Ashley Graham nebo také ruskou supermodelku a herečku Sashu Pivovarovou či modelingové kolegyně Lilu Moss, He Cong, Guinevere van Seenus, Lauren Wasser, Kayu Wilkins a Adwou Aboah.

Snímky byly pořízeny během června a července letošního ruku ve dvou velkoměstech v New Yorku a Londýně. Emma Summerton je známá australská fotografka, která fotí do různých mutací časopisu Vogue, pro W Magazine i Vanity Fair.

Je pozoruhodné, že Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Lila Moss a Adut Akech pózovaly pro renomovaný kalendář teprve poprvé. O make-up modelek se postarala Hiromi Ueda, účesy zařídil známý britský vlasový stylista Eugene Souleiman a celkovou scénu měly na starosti Amanda Harlech a Viki Rutsch.

V tuto chvíli jsou zveřejněné jen fotografie ze zákulisí focení, ale ti, kteří již měli možnost vidět výsledné snímky, je označili za magické. Takže se máme na co těšit. Prozatím mrkněte k nám do GALERIE na všechny zveřejněné backstage fotky.

foto: Emma Summerton / se svolením Pirelli

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram