Kam vyrazit za nákupy? Přeci na letošní Dyzajn market

Kam vyrazit za nákupy? Přeci na letošní Dyzajn market

Kam vyrazit za nákupy? A co takhle na největší open-air prodejní výstavu Dyzajn Market, která nabídne tvorbu českých i zahraničních designerů, včetně módních přehlídek.

Předposlední březnový víkend ožije piazzeta pražského Národního divadla tradiční open-air výstavou Dyzajn market s pořadovým číslem 22 a podtitulem JARO, která svým návštěvníkům nabídne ukázku tvorby přes 180 českých i zahraničních designerů.

Můžeme se tak těšit na pořádnou porci oblečení, šperků, módních doplňků, ale také bytových doplňků. Nudit se ale nebudou ani maminky, které si zde zajisté vyberou z obsáhlé nabídky dětského oblečení a hraček pro své ratolesti.

Jarní Dyzajn market ale myslí i na ty nejnáročnější, proto již popáté přináší limitovanou kolekci Dyzajn market DYZAJN. Přesněji tedy limitovaná kolekce tvořená 18 designéry, nesoucí se v duchu probuzení jara a zelené barvy, pod jejíž tvorbu se podepsali Skynet, SKOBA, Krasohledy, Brida, Projekt Bunt, Tulles by Tess, Natyris, Babibobik, Ušito, Rosallia, Magaela, Krispol Store, Kaa-wa, Black Mountain, Studio Malíská, Kartoons, Fraise a atelier MATE.

Dyzajn market JARO

Piazzeta Národního divadla

21. - 22. března 2015

10:00 - 19:00

Ostře nabitý program doprovázený skvělou hudbou DJs Uroboros a hudebníkem Alasdair Bouch, bude dekorován módní přehlídkou deseti předních designerů, jako Anna Jánská, Kertag, ATOM RAT, Akari, Projekt Bunt, Fraise, Bubak design, Krispol Store, Paul Brun a Socks in Box.

 

 

 

Zdroj: Dyzajn market

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram