Kampaň Escada s Lily Donaldson

Kampaň Escada s Lily Donaldson

Lily Donaldson je tváří nové podzimní a zimní kampaně značky Escada. Snímky zachycují Lily elegantní i v něčem trochu extravagantnějším.

Britská modelka Lily Donaldson je stálicí jarních i podzimních kampaní. Neuplyne sezóna, aby se Lily v některé z nich neobjevila. Pro sezónu Podzim/Zima 2015/16 si ji vybrala značka Escada a Liliina křehkost, jemné rysy a blonďaté vlasy se k nové kolekci a jejím barvám dokonale hodí.

Osmadvacetiletá modelka v kampani prezentuje tmavší byznys kousky, vzorovanou kabelku, kabát v odstínu velbloudí srsti a růžový kožich, který se nám na ní hrozně líbí. Extravagantněji působí i proužkované šaty složené z několika odstínů. Escada pro nadcházející sezónu vsadila na vytříbenost a nóbl notu, která se nám v kombinaci s novou kolekcí zamlouvá.

Podzimní a zimní kolekce od Escada obsahuje pánské prvky, z materiálu převládá vlna a organza. V kolekci najdete spoustu kabátů - z kašmíru, ovčí vlny nebo patchwork slátaný z několika druhů kožešin. Kromě kabátů jsou vrcholem nové kolekce barvy, ty se značce tentokrát opravdu povedly.

Foto: trendencias.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram