Kanárkově žlutá trendy odstínem podzimu 2017

Kanárkově žlutá trendy odstínem podzimu 2017

Khaki, vínová, černá, béžová... tradiční podzimní barvy v roce 2017 doplní také kanárkově žlutá. A my slibujeme, že ji budete milovat.

V říjnu obvykle nastává čas, kdy ženy vytahují podzimní a zimní oblečení a zjišťují, co nového si potřebují dokoupit, který oblíbený svetr již další sezónu jen stěží přežije, který kabát si zaslouží čistírnu a zároveň přichází taková lehká (těžší) past. Módní trendy. Pokud vám z loňské zimní sezóny zbyly neprotékající kozačky, zásoba černých rukavic, kvalitní neposkvrněné kabáty a dostatek svetrů, nemáte se na co vymluvit, až si budete nutně chtít koupit kanárkově žlutý svetr a přitom máte svetrů hafo. Takže možná jsou ve výhodě ty ženy, které svůj podzimní šatník potřebují doplnit. Ať kabát, klobouk, bunda, svetr, čepice, kabelka nebo svetr - na všem letí kanárková. Jen nebude zas taková hračka ji sehnat.

Proč?

No znáte módní trendy, né?! Přicházejí ze zahraničí a než se jim módní řetězce přizpůsobí a stihnou navrhnout, rozplánovat, vyrobit a distribuovat kolekce podle podzimních trendů, je polovina jara. Takže největší výběr mezi kanárkově zbarvenými oblečky a doplňky čekáme až ten příští podzim. Pokud se vám však některý kousek podaří sehnat již letos, budete v předstihu. Žlutý odstín do své podzimní kolekce zařadil řetězec Terranova a porozhlédnout se můžete také v Marks&Spenceru a Orsay.

Protože myslíme na vaše snazší nakupování, pár prvních kanárkových vlaštovek najdete tady: ŠATY & BUNDY

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram