Karen Walker představila velmi jemnou a ženskou Resort kolekci 2019

Karen Walker představila velmi jemnou a ženskou Resort kolekci 2019

Karen Walker se rozhodla udělat ženy opět ženami. Její kolekce je plná šatů, mini délek a decentních barev.

Karen Walker připravila na příští jaro velmi něžnou, poetickou, avšak silnou kolekci. Karen se ráda inspiruje a prozkoumává nová exotická místa, pro její nejnovější kolekci se tak hlavní inspirací stalo nebe. Pokud by člověk jel na nebeskou dovolenou, pak by tato Resort kolekce byla perfektní volbou toho, co si sbalit. Je zde spoustu něžných, až nebeských siluet, jemných nadýchaných materiálů jako viskóza či hedvábná organza. Do kontrastu je k nim postaven například lehce sepraný denim. Velmi decentní je také barevná paleta, které postupuje od zemitých tónů až po pastelové odstíny.

Zvýrazněný pas

V kolekci je spoustu oversized kousků, se kterými si jde krásně pohrát a vytvořit tak velmi měkké a jemné zvýraznění siluety. Saka a vesty pánského střihu jsou dotvarovány stejnobarevným tenkým páskem; vzniká díky tomu velmi harmonický kontrast. Velmi efektně vypadají šaty s florálním potiskem, na trupu vypasované, sukně a rukávy však zůstávají nadýchané a pomáhají podtrhnout ženské křivky.

Volány, zvlnění a plisované materiály

V kolekci rozhodně nečekejte strohé, ostré siluety a trčivé kousky. Vše se nese ve znamení měkkých materiálů, provzdušněných kousků a romantických siluet. Zřejmě nejvýraznějším motivem kolekce jsou volány a zvlněné nebo zřasené prvky - šaty s velkou mašlí, připomínající porcelánovou panenku, která pije čaj ve svém domečku. V kolekci jsou také plisované sukně, které jsou kontrastně nakombinovány například s mikinou.

Bledě modrá

Jak jsme již zmínili, celá kolekce se nese ve velmi jemných barvách, od jemné broskvové přechází k béžové, šedé až po nebesky modrou. Ano, další moment, který podtrhuje téma kolekce "Nebe ví". Modrá se v kolekci vyskytuje poměrně samostatně, není kombinována s dalšími barvami, je doplněna pouze neutrální bílou - o to větší je její výsledný efekt.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram