Karlie Kloss je novou tváří Estée Lauder

Karlie Kloss je novou tváří Estée Lauder

Kosmetický gigant Estée Lauder představil svou novou tvář; je jí jedna z nejúspěšnějších modelek současnosti, Karlie Kloss.

Kosmetická značka Estée Lauder je známá svou spoluprací s nejznámějšími světovými modelkami. Mezi její tváře patří například Kendal Jenner nebo Joan Smalls. K nim se minulý týden připojil i další andílek Victoria Secret, americká supermodelka Karlie Kloss. V nejnovější kampani této značky pózujeblonďatá kráska v luxusním autě, oblečena je do bordo, sametu a kalhotového kostýmku, který je doplněn rtěnkou stejné barvy. To vše bylo zvěčněno fotografem Joshem Olinsem. Z fotek je tak naprosto jasné, že je spolupráce Karlie Kloss a Estée Lauder opravdu trefou do černého. 

To že je Karlie skvělou volbou, dokazuje i její názor, že móda a kosmetika nám dávají prostor pro sebevyjádření. Dávají nám sílu, a my se díky ní cítíme jako ta nejlepší varianta nás samých - sebevědomé a jedinečné. Přesně takové souznění je při spolupráci důležité. Sama Karlie Kloss dále prohlásila: "Splnil se mi sen. Opravdu! Po celou dobu mé kariéry byl kontrakt s kosmetickou značkou na prvním místě věcí, kterých bych chtěla dosáhnout. Už od začátku mé kariéry jsem snila o tom, že jednou budu na obálce americké Vogue a že podepíši smlouvu s Estée Lauder."