Karolína Mališová na Miss Earth

Karolína Mališová na Miss Earth

Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová atakovala na světové soutěži top 16.

Během víkendu se ve Vídni uskutečnilo finále 15. ročníku soutěže Miss Earth 2015, kde samozřejmě nechyběla ani zástupkyně České republiky a držitelka titulu Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová, která se ve vídeňské Marx Halle mezi 87 dívkami z celého světa rozhodně neztratila.

Přesto, že se Karolíně nepodařilo nedávno nabytý tuzemský titul obhájit, dostala se do první šestnáctky celé soutěže, která se nesla v duchu hesla „Beauty for Cause“. Porotu česká kráska zaujala především svým přirozeným vystupováním a rozhodně tak neodjíždí s prázdnou.

Svým malým velkým úspěchem, jímž čestné místo mezi šestnácti nejkrásnějšími dívkami z celého světa rozhodně je, si zajistila účast v semifinále soutěže.

Karolína na soutěži zářila v šatech od renomovaných českých návrhářek Jaroslavy a Dominiky Sedláčkových, které pro ni připravily desítku společenských šatů, mezi nimiž například i sytě růžové šaty s bohatou sukní a rozsáhlou ručně vyráběnou květinovou aplikací z 50 metrů šifonu a tylu. Pozornost všech přítomných byla ale upřena i na rudé večerní šaty z hedvábného šifonu nebo variabilní elegantní kostýmek z bílého vlněného flanelu.

 

 

 

Prvenství ze světové soutěže Miss Earth 2015 si letos odvezla Angela Ongová z Filipín.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram