Kate Middleton si oblékla šaty značky Elie Saab na Royal Ascot za dvě stě tisíc korun

Kate Middleton si oblékla šaty značky Elie Saab na Royal Ascot za dvě stě tisíc korun

Tradiční koňské dostihy Royal Ascot v Anglii jsou prestižní společenskou událostí, kde nechyběla ani vévodkyně Kate Middleton. Ta si na prestižní událost oblékla outfit od známého návrháře Elie Saab.

Vévodkyně z Cambridge má vkus

Jedna z nejočekávanějších událostí britského léta jsou koňské dostihy v městečku Ascot, kde se každoročně sjede smetánka britské společnosti v čele se známými i méně známými aristokraty. Veřejnost i přítomní se nejvíce těší na to, co si obléknou ženy z královské rodiny. Kate Middleton se věnuje módě s hlubokým zájmem a je to vidět. Na letošní Royal Ascot dostihy si zvolila dokonalý model z dílny návrháře Elie Saab. Vévodkyně tak ukázala i svou krásnou figuru.

                     

Designový outfit od známé návrhářky Kate velmi slušel

Kate zvolila světle modrou barvu od hlavy až k patě. Blůza z jemného napůl transparentního tylu s delikátním zdobením a výraznou mašlí u krku byla doplněna stejně stylizovanou sukní posetou drobnými barevnými puntíky vytvořenými výšivkou. Jen sukně stojí 69 000 Kč. Vévodkyně zvolila stříbrné lodičky a šperky od Kiki McDonough v podobě náušnic s diamanty a modrými vzácnými kameny v ceně 80 500 Kč. 

Čím výraznější klobouk, tím lépe

Klobouk je povinným doplňkem na elegantní události, kde je nutné mít zakrytou hlavu. Členové královské rodiny i celebrity či pozvaní hosté rádi nosí extravagantní pokrývky hlavy. Kate tentokrát zvolila světle modrý klobouk s růží od Phillipa Treacey a nebylo to poprvé, kdy si vyšla do společnosti v tomto designu. V roce 2016 měla stejný model, ale v růžové barvě. Vévodkyně si oblíbila známého návrháře klobouků i tento design. Kate Middleton zajisté udělala na přítomné hosty dojem.

pinterest.com, parade.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram