Kate Spade F/W 2016-2017 potěšila svou klasikou

Kate Spade F/W 2016-2017 potěšila svou klasikou

Květinové motivy společně s roláky, zkrácenými nohavicemi a výraznými ženskými barvami stály v podzimní kolekci newyorského módního domu jako základní pilíře všech modelů. 

Naprostý základ kolekce kreativní ředitelka americké značky doplňovala o tradiční kousky, jež u Kate Spade vídáme již několikátou sezónu. Zaznamenat jsme mohli rozšíření nohavic, které jde v duchu stejného trendu všech ostatních návrhářů, poutavé mašle na límečcích a vzor skotské kostky. Obzvláště kostka dostala pro svou realizaci velký prostor. Uchytila se na kabátech, sakách a kalhotách a doplněná o ženské prvky jako byly mašle, barevné límečky a podpatky rozhodla o své neodmyslitelné účasti v podzimních trendech 2016.  

I přes velký podíl tmavých odstínů (které jsou u Kate Spade poměrně neobvyklé), nám návrhářka udělala radost s růžovo-červeným modelem, který vyhlížel přímo skvěle. Červené kostkované pončo, tmavě rudý rolák až pod bradu, šifonová košile v Barbie růžové (samozřejmě s mašlí) a tříčtvrteční kalhoty nás vtáhly do konceptu Kate Spade, který v podzimní kolekci praktikovala. Právě zkrácené nohavice v rozšířeném zakončení byly téměř všude a my si je oblíbili. Úchvatně působily i konečné modely v nesmrtelné kombinaci protikladných odstínů černé a bílé. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram