Kateřina Geislerová a její VLNA S/S17

Kateřina Geislerová a její VLNA S/S17

Chtěla bych se k MBPFW ještě vrátit, jelikož jsem zrovna KG přehlídku nestihla, kamarád se ženil a Kateřina jistě pochopí, že podpora na svatbě je důležitá.

Proto se vracím na Vlnu, po které se trochu zhoupnu. Nebyla jsem na přehlídce, prý byla boží, ale boží bylo i ReeSee, kde jsem si mohla NA VLNĚ osahat a pokecat s Katky sestrou Nikčou. No do backstage bych se ani nedostala a tak jsem ráda za ReeSee...  RS bylo příjemné a to kafčo a snídaně od Nespressa jedna báseň.

Pojďme ke KG. Kateřina se nechává strhnout sílou okamžiku. Uf, ještě že tak. Sama říká, že nehodnotí, co je pěkné a co pěkné není. Vnímá a transformuje. Ladí se na vlnu a za mě je to takto dobře a přesně takhle by to mělo být. Ano mám KG velice ráda, takže ode mě neuslyšíte žádné negace. Vlna a zig zag ve mně evokuje takovéto čekání na úžasnou vlnu, kterou si jedním dechem sjedete. Tak jako já sjela celou kolekci. Dík KATEŘINO, super zážitek.

 

Návrhářka ve svých modelech používá oblíbený molitan, který velice dobře funguje na kabátech a vestách (ach, jak já je miluju) a využívá i krajku a hedvábí.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram