Kateřina Geislerová zve se svou speciální kolekcí „NA SCÉNU“!

Kateřina Geislerová zve se svou speciální kolekcí „NA SCÉNU“!

 Návrhářka Kateřina Geislerová slaví patnáctileté výročí. Proto v aktuální kolekci zvolila souhrn prvků, se kterými se jí pracuje úplně nejlépe.

A nebyla to jenom tvůrčí rozmanitost, ale také herečka Jana Plodková, které návrhářku inspirovaly ve směru klasické krejčoviny, ze které vychází silná a zcela výrazná dámsko-pánská silueta.

„Pohrávám si s hranicemi mezi ženským a mužským stylem a to se projevuje ve volbě střihů, materiálů i barev. Nicméně v kolekci najdete také velmi křehké rysy.  Hedvábím a krajkou, ale samozřejmě i výslednou linií opět zvýrazňuji dokonalou ženskou sensualitu,“ řekla o své práci Kateřina Geislerová.

 

Kampaň ke kolekci nafotila renomovaná fotografka Anna Mrázek Kovačič a herečku Janu Plodkovou zachytila s půvabem jí vlastním. „Sledovala jsem práci Jany Plodkové dlouho předtím, než se z nás staly přítelkyně. Vždy mě uměla nesmírně pobavit, ale i dojmout jedinečnou paletou svých hereckých výkonů. Pro tuto kolekci jsem ji oslovila naprosto instinktivně, protože právě ona je schopna dotvořit a doslova ztělesnit onen žádoucí, lehce dramatický, dámsko-pánský nádech a dualitu celé kolekce. Jana je pro mne inspirací nejen jako herečka ale hlavně jako Žena,“ řekla Kateřina Geislerová. Vybrané materiály, důmyslné asymetrické detaily, ale i klasická nositelnost je tím, čím vás kolekce rozhodně osloví.

„Kateřina a její tvorba jsou pro mne ztělesněním ženskosti a kreativity. Je nositelná a především časově neomezená. Mít jednu věc od Kateřiny Geislerové je jako mít doma poklad. Stát se součásti její nové kolekce je pro mne veliká pocta,“ řekla ke spolupráci herečka Jana Plodková.

Kateřina pro svou práci čerpala inspiraci i z četných divadelních zážitků, které za poslední rok absolvovala. „Různorodá dramatická zpracování ve mne dlouho doznívají a následně dozrávají v inspiraci. V kolekci podzim/zima 2018 se tak odráží lehká teatrálnost, některé linie a prvky jsou jemně akcentované, jako na jevišti,“ dodala návrhářka.

 

   

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram