Kdo by nechtěl mít stále úžasný a IN účes...?

Kdo by nechtěl mít stále úžasný a IN účes...?

Pokud se chystáte změnit barvu vlasů, nechte si poradit a inspirujte se u skutečných odborníků. Vaše vlasy pak budou lesklé a s dokonalou barvou, kterou si sami zvolíte.

Nová barva vlasů vám umožní zcela změnit svůj celkový vzhled. Barvy mohou být vyzývavé, inspirující, ale také charismatické. To už ale nechme na odbornících, kteří dokážou sladit odstíny do nejmenších detailů.

Nekonečné variace dávají kadeřníkům volnou ruku v předvedení jejich kvalit a v tomto ohledu vždy někdo vyniká nad jiné. My bychom vám rádi představili ty nejlepší z celého světa.

Assembly hair, Sunshine Coast - Austrálie

Majitelem salonu a od roku 2010 také australským colour ambasadorem Schwarzkopf professional není nikdo jiný, než Matt Clemens. Jeho specializací je propojení módních trendů s jeho barvícími nápady. Díky svému smyslu pro krásu se také dostal mezi finalisty soutěže o nejlepší designový salon "Best New Salon Design". V jeho salónu se stanete díky tamním umělcům svědky jedinečné atmosféry.

baSH DAY 7th Floor, Mnichov - Německo

Kromě nabídky prvotřídních služeb je součástí tohoto salonu exkluzivní terasa, ze které si můžete vychutnat úžasný výhled na Mnichov. Zdejší tým si zakládá na nekonvenčnosti účesů a i přes pohodovou atmosféru zde najdete jen prvotřídní profesionály. V salónu je používána metoda baSH Flames, kterou jsou vytvářeny melíry jako od sluníčka.

 Hairgott, Graz - Rakousko

Ač je design salónu minimalistický, nabízí vše, nač si jen náročný klient vzpomene. Od prémiových produktů, až po osobité účesy a střihy. Salón se také chlubí dvojitým prvenstvím Hairdresser of the Year. Nabízí zde širokou nabídku technik barvení pramínků.

Mahogany Hairdressing, Mayfair, Londýn - Anglie

Tento salón je pyšným držitelem několika prestižních ocenění a to hlavně díky svým kreativním a inovativním barvícím technikám, které si oblíbili jak módní stylisté, tak celebrity. Návratu klientů vděčí salón Tai Walkerovi a jeho týmu.

 

 

 

M. G. Hair Design, Sao Paulo - Brazílie

Toto kadeřnictví patří mezi TOP TEN světových "chrámů" krásy. Brazilský salón dokázal skloubit design, osobitost, funkčnost a profesionalitu. Však také jeho tým pod vedením majitele Marca Antonia používá ty nejmodernější techniky a vybavení, kdy kladou důraz na zdraví, pohodu a estetickou krásu.

Salon 52 ème Avenue, Seyssins - Francie

Moderně industriálně laděný salón má technické zázemí, určené pouze pro barevnou terapii. V tomto moderním kadeřnictví se tým profesionálů zaměřuje hlavně na konzultace s klienty, kdy neustále drží krok s aktuálními trendy a specializují se na nejnovější technologie.

 

Zdroj: schwarzkopf

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram