Kdo že získá titul Fashion Blogerka Roku 2014?

Kdo že získá titul Fashion Blogerka Roku 2014?

Která fashion blogerka svým stylem a návrhy zaujme nejvíce čtenářů a stane se tak držitelkou prestižního titulu Fashion Blogerka roku 2014?

Rostoucí zájem veřejnosti o dění kolem Blogerky roku jednoznačně potvrzuje, že blogerky se stávají čím dál vlivnějšími aktérkami společenského dění. Mezi důležité oblasti, které svým působením zasáhly, patří svět módy. Kategorie Fashion tak nemůže v Blogerce roku, kde právě probíhá semifinálové hlasování, chybět. Která fashion blogerka svým stylem a návrhy zaujme nejvíce čtenářů a stane se tak držitelkou prestižního titulu Fashion Blogerka roku 2014?

To se dozvíme již brzy. Vyvrcholení celé akce, listopadový finálový večírek Blogerky roku 2014, na kterém budou slavnostně oznámena jména vítězných blogů pro jednotlivé kategorie, se nezadržitelně blíží. 

Přestože vítězkou kategorie Fashion se stane jediná z autorek nominovaných fashion blogů, ambicí Blogerky roku je podpořit a vyjádřit obdiv všem dámám, které se nebojí experimentovat s módou, objevovat nové a oživovat staré módní trendy a odvážně je kombinovat. Autorkám originálního obsahu, kterým inspirují ostatní a dodávají tak módě našich ulic styl. Podpořit a ocenit si však zaslouží nejen fashion blogerky, ale také ostatní blogerky.        

V jakých dalších kategoriích tedy usilují autorky blogů o získání titulu Blogerka roku? Začněme nejvíce blízkou oblastí kategorie Fashion - kategorií Beauty, ve které získá autorka blogu s nejvyšším počtem hlasů titul Beauty Blogerka roku.Dalšími kategoriemi jsou pak Life (kde se blogerky částečně také věnují módě), Food (gurmánské blogy), Objev roku (zde najdeme mladé blogerky, z nichž některé jsou rovněž zaměřené na módu) a nově také Video Blogerka roku (videoblogy).

Ve všech kategoriích čtenáři rozhodují o vítězce prostřednictvím svých nominací. Další, kdo se spolupodílí rozhodování o vítězce, jsou členové odborné poroty. Dita Pecháčková, Petr Havlíček, Lenka Jochman Slunská, Pavel Bauer, Simona Breen a Jitka Hrdinová.

  

Hlavním partnerem celé akce je Evropa 2. Mezi další partnery pak patří Billa, UGOVA ČERSTVÁ ŠŤÁVA, Stilago, AVON, RESERVED nebo Activia. 

Svou oblíbenou blogerku můžete podpořit a celé dění kolem Blogerky roku sledovat na www.blogerkaroku.cz.

 

 

Zdroj: imedium

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram